The Residence

Port Louis, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 48.3 km (1 hour 5 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 10 km
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 3

Tietoja hotellista

The Residence on hieno ja perheystävällinen hotelli, jossa on ylellinen tunnelma. Hotelli sijaitsee vehreän luonnon ympäröimänä liidunvalkoisella rannalla, turkoosin laguunin vieressä Belle Mare -rannalla Mauritiuksen itärannikolla. Belle Mare voi ylpeillä kymmenen kilometriä pitkällä, huojuvien palmujen reunustamalla rannallaan, joten voit unohtaa kenkäsi hyllylle koko lomasi ajaksi ja vain nauttia todellisesta lomaparatiisista. The Residence -hotellissa on yksi saaren suosituimmista à la carte -ravintoloista, jonka listalla on tuoretta kalaa sekä paikallisen ja kreolilaisen keittiön makuja. Täällä voit nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta merinäköalaa ihaillen. Hotellin yhdistetyssä buffet- ja à la carte -ravintolassa katetaan joka aamu monipuolinen buffetaamiainen. Jos haluat viettää erittäin helpon loman, suosittelemme varaamaan All Inclusiven ennen matkaa. Lounaan voit nauttia altaan reunalla hotellin lounasravintolassa. Koko päivän on saatavilla virkistäviä juomia jossakin hotellin kahdesta baarista.

The Residence -hotellissa asut tilavassa ja vaalein värein sisustetussa huoneessa, jossa on joko parveke tai terassi ja näköalat joko trooppiseen puutarhaan tai Intian valtamerelle päin. Jos asut puutarhaan päin sijaitsevassa sviitissä, suurella ja ihanalla terassilla on omat aurinkotuolit, joissa on mukava nauttia lomasta.

Hotellin suurella ja avoimella allasalueella on kaksi allasta ja lastenallas. Altaalla voit rentoutua aurinkotuolissa vaikkapa hyvän kirjan parissa. Voit valita, pulahdatko suolaiseen meriveteen tai virkistävään altaaseen. Kun on aika nousta aurinkotuolista, voit suunnata vaikka kuntosalille, osallistua joogatunnille tai kokeilla jotain vesiurheiluaktiviteettia. Jos haluat hemmotella itseäsi, spa-osastolla on tarjolla ihania hoitoja. Nuorimmat hotellivieraat voivat pitää hauskaa hotellin lastenkerhossa, tanssia sydämensä kyllyydestä mini discossa ja leikkiä uusien kavereiden kanssa peli- ja leikkihuoneessa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä