Panorama Blue

Nessebar, Bulgaria Lippu - Bulgaria

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Burgasin kansainvälinen lentoasema (BOJ): 27.1 km (28 mins)

Tietoja hotellista

Aqua Paradisen vesipuisto ja Sunny Beach sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 0,1 km:n päässä kohteesta Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko ja 0,1 km:n päässä kohteesta Pyhän Paraskevan kirkko. Kaikissa 9 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on vedenkeitin. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Lemmikit: 10 BGN per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä