White Shell Beach Villas

Armação de Pêra, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Faro Airport (FAO): 56.4 km (44 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 400 m
  • Paikallinen keskusta: 3,3 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

White Shell Beach Villason moderni hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella, muutaman kilometrin päässä Armacao de Peran ulkopuolella. Hotellin lähellä on kaksi Portugalin hienoimmista rannoista, Praia Nossa Senhora da Rocha ja Praia Nova. Jos mieluummin uit uima-altaassa, hotellissa on myös viehättäva allasalue, jossa on omat uima-altaat sekä aikuisille että lapsille. Voit nauttia olostasi allasalueella aurinkotuolilla loikoillen ja välillä voit käydä tilaamassa allasbaarista pientä syötävää ja virkistäviä juomia. White Shell Beach Villas -hotellin kattobaarista avautuvat hienot näköalat, joita voit ihailla samalla kun maistelet herkullisista juomaa. Iltaisin avataan myös à la carte -ravintola, jossa nautit herkullisen illallisen, johon raaka-aineita on haettu hotellin omasta puutarhasta. Hotelli pyrkii elämään harmoniassa luonnon kanssa, ja suuri osa ruuanvalmistusessa tarvittavista raaka-aineista kasvatetaan hotellin omassa puutarhassa.

White Shell Beach Villas -hotellissa on paljon tekemistä sinulle, joka haluat viettää aktiivista lomaa. Hotellin monitoimikentällä voit pelata matkakavereittesi kanssa tennistä, jalkapalloa ja lentopalloa. Sen lisäksi voit käydä treenaamassa hotellin kuntosalilla tai osallistua vaikka joogatunneille. Kun haluat viettää aikaa kaikessa rauhassa, suunnista hotellin spa-osastolle, jossa voit uida lämmitetyssä sisäuima-altaassa, nauttia olostasi porealtaassa ja rentoutua saunassa. Spa-osastolla voit tarjota itsellesi hemmotteluhetken ja tilata itsellesi hieronnan tai jonkun ihanan kasvohoidon. Ja kun innostut ja haluat lähteä tutustumaan hotellin ympäristöön, vuokraa hotellista sähköpyörä ja lähde seikkailemaan.

White Shell Beach Villas -hotellin huviloissa on tilavat huoneistot, joissa useimmissa on terassi puutarhaan tai allasalueelle päin. Kun haluat hieman lisää luksusta lomailuusi, varaa huvilan ylimmästä kerroksesta Superior-kolmio, jossa on iso parveke. Hotelli sopii hyhvin sinulle, joka haluat lomailla kaikessa rauhassa, mutta kuitenkin lähellä Armacao de Peran ravintoloita, baareja ja nähtävyyksiä. Ja vuokraamalla oman auton pääset kätevästi tutustumaan Algarven rannikon maisemiin paremmin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä