Hotel Varese

Rooma, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Fiumicino International Airport (FCO): 32.3 km (43 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee kaupungin sydämessä vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Terminin rautatieasemalta. Myös tärkeimmät nähtävyydet, muotitalot, monumentit, museot ja teatterit ovat helpon matkan päässä hotellista.

Hotellissa on 46 huonetta, joista 10 yhden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 4 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Elokuvafanit löytävät elokuvateatterista runsaasti "valoja, kameraa, toimintaa". Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily ja kylpylä.

Ruokailupalveluihin kuuluu ruokasali, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Mannermainen buffetaamiainen, lounas ja illallinen tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä