Dream Downtown

New York, Yhdysvallat Lippu - Yhdysvallat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK): 30.7 km (50 mins)
  • Uima-allas: On
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: 4 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 2

Tietoja hotellista

Dream Downtown on ainutlaatuinen ja upea hotelli, joka sijaitsee kahden New Yorkin trendikkäimmän alueen, Chelsean ja Meatpacking Districtin, välissä. Hotellin sisustuksessa on käytetty luovia ja eloisia yksityiskohtia, jotka luovat kodikkaan tunnelman. Tätä hotellia et hevillä unohda.

Hotellin ylimmässä kerroksessa on viihtyisä lounge ja yökerho, jonka terassilta on upeat näkymät Manhattanille. Kauniisti sisustetuissa ympäristöissä voit nauttia erilaisia juomia, pientä syötävää, kuunnella musiikkia ja tanssia pikkutunneille. Hotellin tyylikkäässä, ajattomasti sisustetussa aasialaisessa ravintolassa voit tilata klassisia, kauniisti esille laitettuja ruokia, joissa on moderni vivahde. Modernissa kahvilassa voit ohi kulkiessasi tilata kahvin, syödä salaatin ja voileivän, jotka on valmistettu kauden raaka-aineista.

Hotellin allasalueella, The Beachillä, on keinotekoinen hiekkaranta. Täällä voit työntää varpaitasi hiekkaan ja samalla ihailla suurkaupungin sykettä ympärilläsi. Pulahda lasipohjaiseen uima-altaaseen, josta on näkymät alas hotellin aulaan, rentoudu mukavassa aurinkotuolissa, nauti virkistävästä drinkistä baarissa ja kuuntele valittujen DJ:den soittamaa musiikkia.

Dream Downtownin trendikkäissä huoneissa on lämmin ja samalla futuristinen tunnelma. Useimmissa huonetyypeissä on pyöreät ikkunat, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja hauskan sisustusratkaisun. Täällä asut hyvin New Yorkissa oleskelusi aikana. Jos haluat hemmotella itseäsi, varaa Platinum-sviitti.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä