Palace Queen Mary

Split, Kroatia Lippu - Kroatia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Resnik Airport (SPU): 24.6 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Käytettävissä on matkatavarasäilytys, tallelokero, kuljetuspalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja palovaroitin. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Palveluihin kuuluu hotellibussi. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan) tutustuakseen ympäröivään alueeseen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Parveke kuuluu joidenkin huoneiden perusmukavuuksiin. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös minijääkaappi. Puhelin, taulutelevisio ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Huoneissaan on myös tossut. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisena lomalla, voivat pelata tennistä paikan päällä. Pyöräily/maastopyöräily on myös saatavilla lisämaksusta. Hotellissa on tarjolla vesiurheilulajeja, kuten melontaa, purjehdusta, snorklausta ja sukellusta. Urheilun ystäville, jotka haluavat treenata sisätiloissa, on käytettävissä maksullinen kuntosali. Vanhemmat voivat rentoutua, kun lapset voivat osallistua viihdeohjelmaan, joka on täynnä hauskoja aktiviteetteja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä