Domaine de Grand Baie

Port Louis, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 68.0 km (1 hour 3 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 5 km
  • Paikallinen keskusta: 2 km
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Domaine de Grand Baie on tyylikäs ja moderni huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisessa, vehreässä ympäristössä Grand Baien turistialueen ulkopuolella, Mauritiuksen pohjoisimmassa osassa. Täällä on kaikkea mitä mukavaan lomanviettoon saatat tarvita.

Hotellin viihtyisä allasalue sopii hyvin rentoutumiseen. Voit nauttia olostasi ja loikoilla aurinkotuolilla ja välillä pulahtaa virkistäytymään uima-altaaseen. Allasbaarista voit käydä tilaamassa pientä syötävää ja virkistäviä juomia. Jos haluat välillä lähteä uimaan mereen, hotellista on järjestetty päivittäin ilmainen bussikuljetus rannalle.

Domaine de Grand Baiessa on kaksi baaria ja kaksi ravintolaa. Voi käydä herkuttelemassa buffetravintolassa tai nauttia kevyemmistä annoksista puutarharavintolan puolella ja baareista voit tilata raikkaita juomia ja perinteisiä drinkkejä.

Kun mielesi tekee urheilla myös lomalla, niin hotellissa on tarjolla sekä ohjattuja ryhmäliikuntatunteja sekä kuntosali. Kun kaipaat lisää liikuntaan ja haluat lähteä tutustumaan lähemmin hotellin ympäristöön, niin voit vuokrata hotellista myös polkupyörän. Rauhallisempia hetkiä on luvassa hotellin spa-osastolla, jossa voit käydä saunomassa ja tilata itsellesi mukavia hemmotteluhoitoja.

Domaine de Grand Baien huoneistot ovat modernit ja tyylikkäästi sisustetut, ja niissä on hienoja yksityiskohtia, jotka luovat kodikkaan tunnelman. Huoneistot ovat tilavia ja keittonurkkauksessa voit halutessasi vaikka valmistaa pientä syömistä lomasi aikana.

Halutessasi lähteä shoppailemaan kävelymatkan päässä hotellista on kaksi ostoskeskusta, joissa on monipuolinen valikoima kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä