Sowell Résidences Les Chênes Verts

Saint-Raphaël, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Nice Airport (NCE): 67.4 km (58 mins)

Tietoja hotellista

Huoneistot sijaitsevat pienissä kaksikerroksissa viehättävään provencelaiseen tyyliin rakennetuissa taloissa. Rakennukset sijaitsevat vehreän lomakylän eri osissa. Les Pins -rivitalon huoneistot on rakennettu vuonna 2012. Niiden sisustus on modernimpi, ja luokitus on 4*. Lomakylään on rakennettu vuonna 2012 uusi ulkouima-allas, baari terasseineen ja liikuntakeskus, jossa on esimerkiksi kuntosali sekä mahdollisuus pelata lentopalloa ja jalkapalloa. Vilkkaan matkailukauden aikana tavallisesti heinä-elokuussa, viihdeohjelmaa koko perheelle ja ohjattua liikuntaa. Ilmainen langaton Internet-yhteys baarissa. Pyykinpesumahdollisuus maksusta. Noin 800 metrin etäisyydellä on myymälöitä ja posti. Saint-Raphaeliin kulkevat bussit pysähtyvät hotellin ulkopuolella. Kävelyetäisyydellä on pienehkö uimalahti. Saint-Raphaelissa on suurempi uimaranta. Voit varata mukavuuspaketin, joka sisältää sijatut vuoteet saavuttaessa, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Mukavuuspaketti varataan puhelimitse. Ota yhteys meihin. Ei lemmikkieläimiä heinä- ja elokuussa. Huoneistot on jaettu kolmeksi alueeksi. Premium, Privilège ja Comfort. Premium- ja Privilège-huoneistot sijaitsevat lomakylän paremmalla ja rauhallisemmalla alueella lähellä uima-allasaluetta.

Sijainti

Esterel-vuoren juurella meren rannalla, 5 km itään St Raphaelista.

Näin asut

Viihtyisiä huoneistoja pienissä kaksikerroksisissa taloissa. Huoneistot F-18659 Les Pins -rakennuksessa ovat valmistuneet vuonna 2012. Ilmastointi, lämmitys, tallelokero (maksullinen), tv, Internet, uuni, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, kylpy/suihku ja wc. Parveke tai terassi.

Palvelut rakennuksessa

Vastaanotto, ravintola, ulkouima-allas, avoinna huhtikuu- lokakuu, baari, disco/viihdeohjelmaa, Wi-Fi, paikoitus (maksullinen).

Lisävalinta

Lastensänky varattava etukäteen, ilmainen. Lastentuoli ilmainen. Lemmikkieläin (maksullinen).

Muuta

Loppusiivous sisältyy. Keittiön siivous, majoittuja tekee. Vuodevaatteet sisältyvät. Pyyhkeet sisältyvät. Turistivero/ympäristömaksu maksetaan paikan päällä. Vakuusmaksu € 300.

2 kerr., Ei hissiä.

Saapuminen

Check in -aika: 17:00 - 20:00, huoneenluovutusaika: 10:00.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä