Kairaba Aqua Mondo Resort

Soma Bay, Egypti Lippu - Egypti

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 200 m
  • Lentokenttä Hurghada Airport (HRG): 6.0 km (14 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Tietoja hotellista

Tämä lomakeskus sopii ihanteellisesti rantalomamatkaajille ja perheille, ja se sijaitsee Abu Somassa aivan meren rannalla. Keskustaan on matkaa noin 8 km.

Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Asiakkaat saavat tervetuliaisdrinkin saapuessaan. Vieraille on tarjolla langaton internetyhteys. Siellä on useita kauppoja, mukaan lukien matkamuistomyymälä. Lapset voivat nauttia leikkipaikasta. Muita palveluja ovat lastenvahtipalvelu (maksullinen), 24 tunnin huonepalvelu ja pesulapalvelu. Käytettävissä on bisneskeskus, jossa on projektori, fläppitaulu sekä kyniä ja kopiokone.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Useimmissa majoitusyksiköissä asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on king-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, satelliittitelevisio ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku. Huoneessa on hiustenkuivaaja, kylpytakit ja puhelin. Lisämukavuutta kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan valikoima pyyhkeitä. Lapsivanhemmille on tarjolla 20 perhehuonetta.

Tarvitsevatpa sitten lepoa ja rentoutumista tai muuta toimintaa, vieraat voivat uida muutaman pituuden yhdessä kolmesta ulkouima-altaasta, kun taas lapsille on erityinen uima-alue vain heille. Vesiliukumäki ja virkistävä juoma allasbaarissa tarjoavat täydellisen tavan rentoutua. Käytettävissä on terassi, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisena lomalla, voivat pelata rantalentopalloa paikan päällä. Kalastus on myös saatavilla lisämaksusta. Tarjolla on useita urheilulajeja, mukaan lukien vesiurheilulajit, kuten snorklaus, sukellus ja vesiaerobic. Lisämaksusta vieraat voivat harrastaa myös purjelautailua, meloa, banaaniveneajelua ja purjelautailua. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, biljardia, tikanheittoa, aerobicia ja pöytäjalkapalloa. Lomakeskus tarjoaa erilaisia palveluja wellness-alueella. Vaihtoehtoja ovat kylpylä ja lisämaksusta sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki ja hierontahoidot. Kompleksissa on erinomaiset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja rentoutumiseen, mukaan lukien lastenkerho, lasten disko ja elävää musiikkia.

Ruokailupalveluihin kuuluu baari ja aulabaari. Lämmin vieraanvaraisuus ja kodikas ilmapiiri odottavat vieraita 4 savuttomassa ravintolassa. Virkistävät juomat rantabaarissa ovat täydellinen tapa nauttia lämpimästä säästä. All inclusive voi varata. Listalta löytyy myös kasvisruokia, lasten aterioita, luomuruokaa ja halal-ruokaa. Lomakeskus tarjoaa myös välipaloja. Asiakkaille alkoholipitoiset ja alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä