The Rif - Boutique Hotel

Pisa, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Pisa / S. Giusto (PSA): 5.1 km (13 mins)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

The Rif - Boutique Hotel sijaitsee keskustassa, ja Kalteva torni sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä ja Cisanellon sairaala 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 23,7 km:n päässä kohteesta Viareggion ranta ja 0,5 km:n päässä kohteesta Piazza del Duomo.

Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän toscanalaistyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Palveluihin kuuluvat maksulliset kuljetukset, joilla pääset helposti rannalle.

Tässä majoituspaikassa on 14 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja äly-tv:t. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja.

Majoituspaikan ravintola, The Gallery, tarjoaa näkymän puutarhaan. Muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.30.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä