Esme Miami Beach

Miami Beach, Yhdysvallat Lippu - Yhdysvallat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lentokenttä Miamin kansainvälinen lentoasema (MIA): 19.9 km (23 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä historiallinen hotelli rakennettiin vuonna 1925, ja se sijaitsee Miami Beachin historiallisella art deco -alueella, vain kahden korttelin päässä South Beachin valkoisilta hiekkarannoilta. Hotelli sijaitsee viehättävän Española Wayn ja vilkkaan Washington Avenuen kulmassa, keskellä alueen yöelämää. Lisäksi fantastinen valikoima latinalaisvaikutteisia ravintoloita, kuten meksikolaisia ja espanjalaisia, odottaa vieraita heidän astuessaan hotellin ulkopuolelle.

120 huonetta sijaitsevat 3 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään vastaanoton asiakkaita kellon ympäri. Sisään- ja uloskirjautuminen on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Takka luo kodikkaan tunnelman. Siellä on myös useita kauppoja. Hotellin vieraat voivat nauttia virkistysmahdollisuuksista, mukaan lukien puutarha oleskelunsa aikana. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä ja TV-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja tiloja ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, lääketieteellinen apu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi, yksilöllisesti säädettävä lämmitys ja tuuletin. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, ja niissä on parivuode tai king-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Siellä on myös silitysvälineet ja housuprässi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi takaavat optimaalisen mukavuuden. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja puhelin. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allasalueen suolaisen veden altaat (osittain lämmitetyt) tarjoavat rauhoittavaa uintia. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellin vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluvat kuntosali ja solarium. Lisäksi golfia ja kylpylää tarjoavat ulkopuoliset operaattorit.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä