Kuva Koh Samui

Koh Samui

Koh Samui, Thaimaa (Thaimaa) on kolmanneksi suurin saari, jolla on ihania rantoja, ystävällisiä ihmisiä ja määriä kookospaketteja, joten nimi Koh Samui, joka tarkoittaa vain kookossaarta.

Rannat, herkullinen ruoka ja hyvät hinnat

Monet ja pitkät valkoiset hiekkarannat ovat kutsuvia ja kuuluisimpia ovat Chaweng (Thaimaa) ja Lamai (Thaimaa). Molemmat ovat saaren itärannikolla, mutta niitä on paljon enemmän. Se on kristallinkirkas, sininen vihreä vesi ja se on loistava snorklaus ja sukeltaminen niille, joilla on sertifikaatit. On myös sukelluskouluja, jos haluat todistuksen. Bophutin pohjoisrannat (Thaimaa) ja Maenam (Thaimaa) ovat huomattavasti rauhallisempia.

Saarella on laaja valikoima ravintoloita ja monet niistä ovat huippuluokkaa. Yksinkertaisia ruokailuvaihtoehtoja on lähes kaikkialla. Niille, jotka haluavat syödä muuta ruokaa kuin Thaimaata, on myös muita keittiöitä edustettuna italiasta ruotsiin.

Koh Samuin viihdeelämä on hienoa, suurin valikoima on saatavilla Chawengin rannalla (Chaweng Beach Road). On baareja, diskoteekkeja, klubeja ja pubeja kaikkiin myrskyihin ja suuntiin, joten haluat oikean yön ulkona on mihin mennä. Muissa paikoissa saarella on myös hyvä ulkoilma, mutta se on paljon hiljaisempi.

On myös monia hyviä kauppoja, jotka tekevät ostoksista hauskaa. Samui Ringin rannikkotie vie sinut helposti saaren kylien väliin joko taksilla tai flaktaksilla, muista neuvotella hinnasta etukäteen. Jos haluat liikenteeseen, sinun pitäisi olla varovainen, liikenne ei ole kuten olemme tottuneet Skandinaviassa.

Etsi matkoja Koh Samuille

Sää ja ilmasto

Koh Samui keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 29°C 20°C 28°C
Helmikuu 31°C 20°C 28°C
Maaliskuu 32°C 21°C 29°C
Huhtikuu 33°C 22°C 30°C
Toukokuu 33°C 23°C 31°C
Kesäkuu 32°C 23°C 30°C
Heinäkuu 32°C 22°C 30°C
Elokuu 31°C 22°C 29°C
Syyskuu 31°C 22°C 29°C
Lokakuu 30°C 22°C 30°C
Marraskuu 29°C 22°C 30°C
Joulukuu 28°C 21°C 29°C

Sääennuste kohteelle Koh Samui:

Kartta

Koh Samui

Kohteita tässä Koh Samui

Muut kohteet