Kuva Thaimaa

Thaimaa

Thaimaa on itämainen unelma. On kauniita buddhalaisia temppeleitä, bungaloweja chalky rannoilla, maukas ja hienostunut keittiö, vilkas pääkaupunki Bangkok (Bangkok), mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä, upea sukellus ja hymyilevä väestö. Thaimaa on yksi Ruotsin suosituimmista matkakohteista, jossa on yli 500 000 matkustajaa vuodessa. Harvalla maalla on niin paljon annettavaa kuin Thaimaassa. Jokaisella on oma pieni paratiisi, olipa hän yksin, lasten, ystävien tai perheen kanssa.

Eksoottiset rannat ja jännittävä kulttuuri hymyilevässä maassa

Thaimaa sijaitsee Kaakkois-Aasian sydämessä ja rajat Myanmarin, Laosin, Malesian ja Kambodžan kanssa. Maassa asuu lähes 67 miljoonaa ihmistä ja valuutta on Thai Baht. Yleensä on kaksi aluetta, jotka ovat erityisen suosittuja vierailla. ]][[]][[]][[[[]]

Thaimaalla on trooppinen monsoonilmasto, jossa on sadekausi touko-lokakuun välillä. Paras aika vierailla maassa on marraskuu - huhtikuu, jolloin se on lämpimämpi ja sataa vähemmän. Thaimaassa on uskonnonvapaus, mutta buddhalaisuus on 95 prosenttia. Aikaero: 6h ennen Ruotsia talvella ja 5h ennen kesää. Visa: Ruotsi ei tarvitse viisumia Thaimaahan alle 30 päivää, mutta passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluun jälkeen. Rokotukset1177.7 Näet, mitä rokotuksia tarvitset ennen lähtöä. Yleisimpiä rokotuksia, joita pitäisi olla, ovat diphtheria, jäykkä cramp, polio ja keltaisuus.

Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Tourism Authority of Thailand (EN)
Yahoo Weather (EN)

Etsi matkoja Thaimaalle

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Thaimaa:

Lento + hotelli

Bangkok ★★★ 6n €685
Hua Hin ★★★ 8n €745
Pattaya ★★★ 10n €765
Koh Chang ★★★★ 8n €905
Chaweng Beach ★★ 8n €975
Koh Samui ★★ 8n €1.075
Kata ★★ 14n €1.140
Cape Panwa ★★★ 14n €1.180
Ao Nang ★★ 7n €1.185
Koh Pha Ngan ★★★★ 8n €1.210

Etsi matkoja Thaimaaille

Kartta

Thailand

Kohteita tässä Thaimaa

Muut kohteet