Maspalomas sanddyner kallas ofta för Lilla Sahara

Maspalomas sanddyner kallas ofta för Lilla Sahara

Gran Canaria

Gran Canaria on ollut Skandinavian suosikkikohde jo vuosikymmeniä. Monet matkustavat täällä ainakin kerran vuodessa, ja on helppo ymmärtää miksi.

Gran-canaria (Gran Canaria) on paljon enemmän kuin kuuluisat sikapuolueet. Rehevä saari on monille hyvin vieraileva ja toistuva kohde, koska ilmasto on hyvä ympäri vuoden. Talvella lämpötila on kuin mukava ruotsalainen kesäpäivä, ja kesällä se on harvoin sietämätön kuuma. Lisäksi Gran Canaria tarjoaa monia mukavia rantoja, erilaisia kohteita ja Las Palmasin kaupunki saaren pohjoisosassa.

Gran Canarian suosituimmat paikat

Vaikka Gran Canaria on suhteellisen pieni saari, löydät kaiken mini-autiomaalta, jossa on pyörivät hiekkadyynit Maspalomasissa (Maspalomas), todellisen charter-mielen Playa-del-ingleissä (Playa del Ingles) pääkaupunki Las-palmas-stadissa (/pania). Suosituimmat kohteet sijaitsevat saaren eteläosassa ja ulottuvat aina San-Agustinista (San Agustin) lähimpänä Las Palmasin lentokenttää, viehättävälle Puerto-de-moganin satamakaupungille (La Playa de Mogán).

Mitkä ovat Gran Canarian parhaat rannat?

Gran Canarian eteläosaa pidetään aurinkoturvallisimpana ja siksi suurin ja hienoin ranta löytyy täältä. Maspalomas on tunnettu kauniista rannastaan, joka yhdistää ympäröivät dyynit. Myös Playa del Inglesin naapurusto on kuuluisa suuresta rannastaan, mutta täällä se voi olla hyvin juhlallinen.

Jos matkustat 20 minuuttia länteen Playa del Inglesista ja hieman alle tunnin lentokentältä, pääset Puerto-ricoon. Täältä löydät suuren, pitkän rannan, jossa on hieno hiekka. Viiden minuutin ajomatkan päässä Puerto Rico on myös Amadores (Playa de Amadores) ranta, jossa on turkoosivesi, palmu vuorattu promenadi ja monia viihtyisiä rantakahviloita.

Toimintaa Gran Canaria

Jos matkustat lasten kanssa, Gran Canariassa on paljon teemapuistoja. Jos haluat aktiivisen loman, voit omistautua kaikkeen maastopyöräilystä tai vaelluksesta golfiin. Lajike on valtava, kun otetaan huomioon saaren koko, ja siellä on jokaiselle jotakin.

Se on myös runsaasti kauppoja, ravintoloita ja patios valita Gran Canaria. Riippumatta siitä, haluatko pysyä arguineguinin yksinomaisemmalla alueella (La Playa de Arguineguín) tai riistää Melonerasin paikallisen kulttuurin (Meloneras), voit olla varma, että löydät sekä ostos- että ruokakulttuurin. Jos etsit lomaa, jossa on korkea puoluetekijä, sinun pitäisi ehdottomasti ohjata lehmä Playa del Ingles tai pääkaupunki Las Palmas.

Etsi matkoja Gran Canarialle

Sää ja ilmasto

Gran Canaria keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 21°C 16°C 18°C
Helmikuu 21°C 16°C 18°C
Maaliskuu 22°C 16°C 18°C
Huhtikuu 22°C 17°C 18°C
Toukokuu 23°C 18°C 19°C
Kesäkuu 24°C 19°C 24°C
Heinäkuu 25°C 21°C 27°C
Elokuu 26°C 22°C 27°C
Syyskuu 26°C 22°C 24°C
Lokakuu 26°C 21°C 21°C
Marraskuu 24°C 18°C 21°C
Joulukuu 22°C 17°C 19°C

Sääennuste kohteelle Gran Canaria:

Lento + hotelli

Las Palmas de Gran Canaria ★★ 7n €360
Puerto Rico ★★★ 7n €445
La Playa de Arguineguín ★★★ 7n €489
Playa del Ingles ★★ 7n €490
Playa de Amadores ★★★ 7n €490
San Agustin ★★★ 5n €492
Cruz de Tejeda ★★★ 4n €505
Bahia Feliz ★★★★ 3n €508
Sonnenland ★★★ 4n €525
Playa del Cura ★★★ 5n €533

Etsi matkoja Gran Canariaille

Kartta

Gran Canaria

Kohteita tässä Gran Canaria

Muita kohteita tässä Espanja