Badvikar, stränder och vacker natur.

Badvikar, stränder och vacker natur.

Mallorca

Espanja on yksi Skandinavian vierailluimmista peruskirjamaista, jossa Mallorca on yksi suosikeista. Ja me todella ymmärrämme miksi; pitkät hiekkarannat, hyvä ruoka ja kaunis maisema tekevät Mallorcasta täydellisen charter-kohteen.

Mallorca on paikka kaikille. Löydä sinulle eniten vetoava paikka ja varaa matka. Lasten perhe, eläkkeellä, pariskunta, ystävät, sinkku, juhlien hinnoittelu tai täydellinen rentoutuminen – Mallorcalla on sinulle jotain, huolimatta elämäntavoista.

Talven ja alkukevään aikana Mallorca on pyöräilijöiden hyvä kohde. Mallorca on myös suosittu golfaajilla ympäri vuoden, sillä golfkausi on mahdollista aloittaa helmikuussa. Useimmat ihmiset valitsevat vierailla Mallorca kesäkuun, heinäkuun ja elokuun aikana. Ei ihme, sillä saarella on yli 80 kaunista rantaa. Niille, jotka eivät halua olla täynnä muita turisteja korkealla kaudella, kesäkausi Mallorca ulottuu huhtikuusta lokakuuhun.

Mitkä ovat Mallorcan suosituimmat kohteet?

Malloran kaksi suosituinta kohdetta ovat Palmanlahti ja Playa-de-palma (Playa de Palma) etelässä ja Alcudiassa (Alcúdia). Muita suosikkeja ovat Cala-dor (Cala d'Or), Cala-bona (Cala Bona), Cala-millor (Cala Millor) itärannikolla, Puerto-de-pollensa ([/spain/mallorca/puerto-de-pollensa))) pohjoisessa, Puerto-de-de-de-wester-wester-wester-wester-wester.

Yli puolet Mallorcan väestöstä asuu Palma-stadin vilkkaassa pääkaupungissa (Palma de Mallorca), josta on viime vuosina tullut muotitietoisten trenditreenien keskus. Palmassa on runsaasti hyviä ostos- ja trendikkäitä baareja ja kahviloita, jotka ovat rakastuneita kodikkaisiin tapasbaareihin ja paikallisiin perheravintoihin.

Mallorcan kaunis luonto

Keväällä maisema on vihreä ja upea, jossa on paljon aurinkoa ja miellyttäviä lämpötiloja. Mallorca on ihanteellinen niille, jotka haluavat käydä pyöräilylomalla tai mennä pitkille kävelyille keväällä. Monet matkanjärjestäjät ovat kävelyretkiä Mallorcassa ohjelmissaan, ja jos unohdat varata, voit napata vain paikalliseen turistitoimistoon. Löydät kierroksia kaikenlaisia vaikeustasoja ja pituutta; yhteisesti sinun on taattava kokea hämmästyttävä luonto, jolla on suuria variaatioita maisemassa.

Tammi-helmikuun talvikuukausina mantelipuut kukoistavat ja suuri osa saaresta on täynnä äärettömän kauniita, valkoisia ja vaaleanpunaisia puita. Yksi parhaista paikoista kokea Mallorcan mantelipuu täydellisesti on vuoristoketju Serra de Tramutana saaren länsirannikolla. Tämä alue on rakennettu myös UNESCOn maailmanperintökohteelle ja ehdottomasti vierailun arvoinen.

Auto ja polkupyörä Mallorcassa

Jos haluat kokea mahdollisimman paljon vierailusi aikana, suosittelemme vuokraamaan auton tai polkupyörän muutamaksi päiväksi. Mallorcassa on erittäin hyvät tiet, ja monissa paikoissa on pyöräkentät. Koska saari on suosittu kohde pyöräilijöille ympäri maailmaa, on helppo vuokrata polkupyörä ja löytää matka, joka sopii sinulle. Ja jos sinulla ei ole halua tai mahdollisuutta vuokrata autoa tai polkupyörää, ei ole myöskään ongelma mennä kollektiivisesti lomasi aikana Mallorcassa. Julkinen liikenne on erittäin hyvä, ja pääset useimpiin paikkoihin bussilla tai junalla. Palma Lentokenttä on noin 9 km Palman kaupungin ulkopuolella, ja bussit kulkevat aamusta myöhäiseen iltaan.

Mallorcassa on niin kivaa, ettei sillä ole väliä missä asut, koska kaikki on niin lähellä. Se on vain tunnin ajomatkan päässä pohjoisesta etelään ja noin kuusi tuntia saaren ympäri autolla. Valitse hotelli tai kohde, joka sopii sinulle ja tarkista sitten autonvuokrauksen, pyörävuokrauksen tai julkisen liikenteen mahdollisuudet, riippuen haluamastasi lomasta.

Etsi matkoja Mallorcalle

Sää ja ilmasto

Mallorca keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Mallorca:

Lento + hotelli

Santa Ponsa ★★★ 4n €329
Magalluf ★★ 4n €343
Playa de Palma ★★★ 4n €350
Portocristo ★★★★ 4n €360
S'Arenal ★★ 4n €365
Alcúdia ★★★ 4n €365
Cala Ratjada ★★★ 4n €368
Can Pastilla ★★★★ 4n €374
Bonaire Paguera ★★★ 4n €375
Port de Pollenca ★★★ 4n €376

Etsi matkoja Mallorcaille

Kartta

Mallorca

Kohteita tässä Mallorca

Muita kohteita tässä Espanja