Kuva Aruba

Aruba

Aruba on pieni saari Karibialla, vain 30 km pohjoiseen Venezuelasta. Aruba kuuluu Alankomaihin, yhdessä Bonairen ja Curacaon kanssa, ja se kuuluu ABC-saariin.

Aruba - Rantaparatiisi ympäri vuoden

Aruban pääkaupunkia kutsutaan Oranjestadiksi, joka on pieni kaupunki, jonka läpi voi kävellä. Tässä ovat museot, ostoskeskukset, ravintolat ja kahvilat lähellä toisiaan.

Useimmat ihmiset haluavat pysyä pitkin Palm Beach ja Eagle Beach länsirannikolla. Tässä muutamia maailman parhaita rantoja. Toisella puolella saarta, se on enemmän tuulta ja sopii täydellisesti niille, jotka pitävät kissan ja surffauksen.

Aruba on hyvin kehittynyt matkailukohde, jossa työskentelevät ja hyvä infrastruktuuri, hyvät standardit ja miellyttävät ihmiset. Köyhyyttä ei ole, ja saarella voi liikkua turvallisesti. Ruoan ja juomien laatu on hyvä ja voit myös juoda vettä suoraan hanasta. Perheille on hyvä matkustaa, sillä saari on hyvin lapsiystävällinen.

Aruba on Karibian saari, jossa on vähiten sateita ja sen maantieteellisen sijainnin vuoksi saarella voi vierailla turvallisesti ympäri vuoden. Kuivin aika on helmikuun ja huhtikuun välillä. Sadekauden aikana se on yleisintä lyhyillä leikkauksilla aamulla.

Vinkkejä aktiviteetteihin:

Vuokraa auto, toimiva infrastruktuuri ja monia hyviä nähtävyyksiä. Käy Oranjestadissa. Koe kaupunki jalkaisin tai uudella raitiovaunulla. Pelaa golfia. Saarella on 9- ja 18-reikäinen golfkenttä. Sol ja uiminen Eaglessa ja Palm Beachilla valkoisilla rannoilla ja turkoosivedellä. Myös Island Tour on suositeltavaa, jossa saat nähtävyyksiä ympäri saarta kokeneilla oppailla. Snorkel. Aruballa on kirkasta vettä ja elämä pinnan alla on värikästä ja jännittävää.

Etsi matkoja Aruballe

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Aruba:

Lento + hotelli

Oranjestad ★★★ 7n €1.960

Etsi matkoja Arubaille

Kartta

Aruba

Muut kohteet