Kuva Meksiko

Meksiko

Meksiko on maa Pohjois-Amerikassa, rajalla Yhdysvallat Pohjois- ja Guatemala ja Belize etelässä. Meksikon länsirannikko rajaa Tyynenmeren, kun taas itäinen rannikko on lämmin Karibian järvi. Meksikossa on vaihteleva kasvisto, joka vaihtelee lumivyöryistä vuorille, aavikoille ja viidakoille.

Valkoiset hiekkarannat, majesteettiset pyramidit ja jumalallinen ruoka

Maassa on maailmankuulu ruoka, joka on paljon muutakin kuin tacoja ja fajitaa. Voit nauttia uusista jännittävistä astioista joka päivä ja ruoanlaittokurssit ovat suosittu aktiviteetti vierailijoille.

Yksi maan suosituimmista lomakohteista on Cancun (Cancún) Yucatanin niemimaalla idässä. Täältä löydät upeita rantoja, joissa on sininen vesi ja hyvä näkyvyys. Cancunin ilmasto (Cancún) on miellyttävä ympäri vuoden, jonka keskilämpötila on 26 astetta päivällä ja 21 astetta yöllä.

Yucatanin niemimaata pidetään Mayan valtakunnan sisäänkäynninä, joka hallitsi aluetta yli 3000 vuotta sitten. Mayalaisilla oli vaikuttavia menetelmiä laskea tähtitieteellisiä tapahtumia ja etäisyyksiä aurinkokuntamme planeetalle. Ne tunnetaan hienostuneesta kalenteristaan. uskonnollisille Maya-intiaanit olivat pyramideja, joilla oli yhteys jumalaan. Monet näistä pyramideista ovat edelleen säilyneet, ja suosittelemme päiväretkiä nähdä joitakin näistä upeista rakennuksista. Yksi tunnetuimmista on Chichen Itza, noin 2 tunnin ajomatkan päässä Cancunista (Cancún).

Päiväretki Tulumin rannalle Playadelcarmenin eteläpuolella (Playa del Carmen) on myös suosittu retkikohde. Ranta on valittu useita kertoja yhdeksi maailman parhaista rannoista, ja turkoosiveden, valkoisten rantojen ja salaperäisten pyramidien yhdistelmä tekee siitä ainutlaatuisen.

Cancun (Cancún) on paratiisi sukeltamisesta ja snorklauksesta, ja kierrokset järjestetään golfissa. Jos olet onnekas ja olet oikealla kaudella, sinulla on mahdollisuus nähdä majesteettinen valaiden hai.

Cancun (Cancún) on vilkas kaupunki, jossa on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, sekä kansainvälisiä että paikallisia. Se on myös rakentanut suuren modernin ostoskeskuksen.

Jos haluat kokea kauniita rantoja, hyvää ruokaa, kaunista arkkitehtuuria ja historiaa, ilman, että joudut matkustamaan nähtävyyksien välillä, Cancun (Cancún) ja Playadelcarmen (Playa del Carmen) ovat erinomaisia kohteita.

Etsi matkoja Meksikolle

Lento + hotelli

Playa del Carmen ★★★ 7n €1.060
Cancún ★★★ 14n €1.114
Isla de Holbox ★★★ 14n €1.436
Tulum ★★★★ 7n €1.525
Puerto Morelos ★★★★ 14n €1.818
Puerto Aventuras ★★★★ 14n €2.107
Playa Mujeres ★★★★ 14n €2.160

Etsi matkoja Meksikoille

Kartta

Mexico

Kohteita tässä Meksiko

Muut kohteet