Kuva Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico tai Associated Free State of Puerto Rico on Yhdysvaltojen itsenäinen alue. Maa sijaitsee Koillis-Karibialla, Dominikaanisen tasavallan ja Neitsytsaarten välillä. Puerto Rico on suosittu matkailukohde ja ainutlaatuinen kulttuuri on vaikuttanut sekoitus afrikkalaisia, espanjalaisia, alkuperäisamerikkalaisia ja pohjoisamerikkalaisia lähteitä.

Kieli

Espanja ja englanti

Valuutta

USD - USD

Paikallinen aika

GMT - 5 tuntia

Hotellit kohteessa Puerto Rico

Puerto Rico on runsaasti historiallisia ja arkeologisia kohteita, joista monet liittyvät Espanjan perintöön. San Juanin kaltaisissa kaupungeissa voit ihailla lukuisia muistomerkkejä ja julkisia rakennuksia 1600-luvulta. Niistä merkittävimpiä ovat San Juanin katedraali, linnoitus El Morris ja kaunis Dominikaaninen luostari. Casa Blanca on saaren ensimmäinen kuvernööri.

Musiikki on tärkeä osa Puerto Ricon kulttuuria, jossa on monia eri vaikuttajia. Afrikkalainen rytmi yhdistää espanjalaisen barokkityylin, joka luo jotain täysin uutta ja omaperäistä. Ruoka Puerto Ricossa ui paljon ideoita ja luo ainutlaatuista ja ikimuistoista samaan aikaan.

Maalla on joitakin upeita rantoja ja monille se on yksi suurimmista nähtävyyksistä loman aikana Puerto Rico. Hautausmaat kilometrien idyllisen rantaviivan jälkeen tarjoavat suuren valikoiman rantoja, joissa on runsaasti tilaa auringonpesulle tai uimiselle kristallinkirkkailla vesillä. Vesiurheilu on myös suosittu harrastus saarella. Vesialus, näytön lentäminen, kitesurffaus, tuulilasit jne. Kaikki mitä voit kuvitella on tarjolla Puerto Ricon rannalla. Erityisesti sukeltaminen on erittäin suosittua, sillä puhtaan, koskemattoman veden ja mahtavien riuttojen yhdistelmä tarjoaa uskomattomia olosuhteita urheilulle.

Halpa matka kohteeseen Puerto Rico

Puerto Ricon lomaa on vaikea verrata mihinkään muuhun kohteeseen. Ainutlaatuinen sekoitus kulttuureja yhdistettynä hämmästyttävä maisema tekee siitä maa kuin mikään muu.

Etsi matkoja Puerto Ricolle

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Puerto Rico:

Kartta

Puerto Rico

Kohteita tässä Puerto Rico

Muita kohteita tässä Yhdysvallat