Ett lejon kan höras på flera kilometers avstånd

Ett lejon kan höras på flera kilometers avstånd

Serengetin kansallispuisto

Serengeti on Tansania Tansaniassa sijaitseva kansallispuisto, joka sijaitsee Kilimanjaron länsipuolella Kenian rajalla. Se on maan vanhin kansallispuisto ja on Unescon maailmanperintökohde. Ympäristö ja kestävä kehitys ovat tärkeitä käsitteitä, ja ekoturismi on tärkeä osa hallituksen pyrkimyksiä säilyttää kasvi- ja eläinpopulaatioita.

Serengeti: Safarin unelma alkaa

Puisto on tunnettu suuresta vuosittaisesta keuhkoilusta, ja se on myös erinomainen paikka nähdä viisi suurta, jota pidettiin aiemmin parhaimpana metsästyspokaalina: leijona, norsu, rhino, buffalo ja leopardi. Lisäksi voit havaita kirahvia, zebraa, gepardia, krokotiilia, hyeenaa, vauvaa ja yli 50 muuta isoa nisäkästä.

Tyypillinen safari voi näyttää seuraavalta:

Päivä 1: Saapuminen Kilimanjaro ja yöpyminen hotelleissa pieni maaseutu Arusha. Päivä päivä 2: Varhainen lähtö Montara-järvestä, jossa peliasema on 3-4 tuntia. Yöpyminen Montarassa. 3. Lähtö aamiaisen jälkeen. Peli on matkalla Serengetiin. Yöpyminen Serengetissä. Päivä päivä 4. Peli ajaa koko päivän Serengetissä. Yöpyminen Serengetissä. Päivä 5: Varhainen lähtö Ngorongorosta. Peli on maailman suurin kraatteri. Yöpyminen Ngorongorossa. Päivä 6: Lähtö aamiaisen jälkeen Arusha Kilimanjaro.

Serengeti sopii ihanteellisesti yhteen Zanzibarin rantaloman kanssa (Zanzibar).

Etsi matkoja Serengetin kansallispuistolle

Sää ja ilmasto

Serengetin kansallispuisto keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 28°C 16°C
Helmikuu 28°C 16°C
Maaliskuu 28°C 16°C
Huhtikuu 27°C 17°C
Toukokuu 26°C 16°C
Kesäkuu 26°C 15°C
Heinäkuu 25°C 14°C
Elokuu 26°C 14°C
Syyskuu 27°C 15°C
Lokakuu 28°C 16°C
Marraskuu 27°C 16°C
Joulukuu 27°C 16°C

Sääennuste kohteelle Serengetin kansallispuisto:

Kartta

Serengeti National Park

Muita kohteita tässä Tansania