Kuva Maasai Mara National Reserve

Maasai Mara National Reserve

Masai Mara on kansallinen reservi lounaaseen Keniassa, jota hallitsee ja asuu Maasain kansa. Varasto on yksi Afrikan tunnetuimmista ja se on tunnettu safarikohde. Tässä on hyvät mahdollisuudet nähdä "The Big Five" lisäksi useita muita eläimiä, kuten zebra, kirahvi ja krokotiili. Masai Maralla on myös vaikuttava lintuelämä.

Ensimmäisen luokan Safari-kokemus Masai Marassa

Korkean sijaintinsa vuoksi ilmasto on hieman viileämpi kuin alaspäin. Kesä-syyskuun aikana se on vähiten sademäärä ja jopa korkean kauden sääolosuhteet.

Tekemistä kohteessa Masai Mara:

Tässä on safari. Kokeneet oppaat, joilla on hyvä tieto maan kasvistosta ja eläimistöstä, tekevät siitä elämänkokemuksen. Auringonnousun ilmapallo on hyvä tapa tarkkailla eläimiä, kun ne ovat aktiivisimpia. Monet haluavat myös vierailla Masian kylissä. Täällä voit ostaa koruja ja käsitöitä paikallisista maista.

Tyypillinen safari voi näyttää seuraavalta:

Päivä 1: Saapuminen Nairobiin. He myös suuntaavat kohti Nakurun kansallispuistoa. Peli ja yöpyminen Nakurujärvellä. Päivä päivä 2: Varhainen lähtö Masai Marasta lounaspysäkillä. Masai Marassa iltapäivällä ja yöllä. Päivä 3: Masai Maran aamu- ja iltapäivällä. Päivä 4: Aamulla, jos haluat. Vieraile Karen Blixenin museossa. Lennä rantakohteeseen tai yöpyminen Nairobissa.

Etsi matkoja Maasai Mara National Reservelle

Sää ja ilmasto

Maasai Mara National Reserve keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 28°C 14°C
Helmikuu 28°C 14°C
Maaliskuu 28°C 14°C
Huhtikuu 27°C 15°C
Toukokuu 26°C 14°C
Kesäkuu 26°C 13°C
Heinäkuu 26°C 12°C
Elokuu 26°C 12°C
Syyskuu 27°C 13°C
Lokakuu 28°C 13°C
Marraskuu 27°C 14°C
Joulukuu 27°C 14°C

Sääennuste kohteelle Maasai Mara National Reserve:

Kartta

Maasai Mara National Reserve

Muut kohteet