Kuva Málaga

Málaga

Malaga on Costa del Solin pääkaupunki ja sillä on hyvä sää, aurinko ja sininen taivas. Kesä on upea ja lämpötila on lievä myös talvella.

Malaga sijaitsee Costa del Solissa ja on Espanjan viidenneksi suurin kaupunki. Malagan rannat ovat erittäin hyvät, koska kesät ovat lämpimiä ja vaativat pitkiä kylpyjä. Lämpötilat eivät kuitenkaan ole niin hulluja 15-19 astetta.

Pablo Picasso ja Hollywood-tähti Antonia Banderas syntyivät Malagassa.

Ostosmahdollisuuksia on monia ja El Corte Ingles -ostoskeskuksessa löydät valtavan valikoiman uusinta muotireittiä. Calle Larois on Malagan suurin ostoskatu, mutta älä unohda matkustaa vanhaan kaupunkiin, josta löydät enemmän jännittäviä ja epätavallisia kauppoja. Malaga on täynnä ravintoloita. Pienten tapas-ruokien tilaus Espanjasta on niin kuuluisa. Calle Laroisin ympäri Malagaa löydät useita hyviä tapas-ravintoloita.

Malagan yöelämä on hyvä ja se on kaikille. On useita yökerhoja ja viihtyisiä baareja.

Jos haluat pelata golfia, Malaga on ehdottomasti paikka sinulle. Malagan ulkopuolella on suuri golfkenttä. Costa del Sol on monien Costa del Golf-kursseja. Malagalla on myös paljon muuta toimintaa. Tennis on erittäin suosittu Malagassa sekä vesiurheilussa. Malagassa voit saada adrenaliinipotkun suihkuhiihtoon tai nauttia merielämästä surfboardista. Mene Dolphin Safarille, kun olet Malagassa. Pitkän päivän auringossa voi olla mukava pitää huolta yhdestä Malagan kylpylästä.

Vain muutaman tunnin ajomatka Malagasta on kaunis Sevilla. Malagassa on monia halpoja paikkoja vuokrata auto, joten tämä on hyvä tapa nähdä lisää Andaluzian alue.

Etsi matkoja Málagalle

Sää ja ilmasto

Málaga keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 17°C 9°C 15°C
Helmikuu 17°C 9°C 14°C
Maaliskuu 19°C 11°C 15°C
Huhtikuu 20°C 12°C 15°C
Toukokuu 23°C 15°C 17°C
Kesäkuu 27°C 19°C 18°C
Heinäkuu 29°C 21°C 21°C
Elokuu 30°C 22°C 22°C
Syyskuu 28°C 20°C 21°C
Lokakuu 24°C 16°C 19°C
Marraskuu 20°C 12°C 17°C
Joulukuu 17°C 9°C 16°C

Sääennuste kohteelle Málaga:

Muita kohteita tässä Costa del Sol