Kuva Pariisi

Pariisi

Pariisi on monien rakastettu kaupunki, ja on helppo ymmärtää, miksi Pariisissa on erittäin jännittävää tarjota, taidetta, kulttuuria, upeita rakennuksia, museoita ja erityisesti suuria ostoksia. Monilla maailman parhaista taloista on pääkonttori.

Pariisi on yksi Euroopan romanttisimmista kaupungeista ja ehkä koko maailma. Pariisissa, Eiffel-tornissa, Champs-Elyséesissa, Sacre-Coerissa, Notre Damessa, Arc de Triomphessa, Louvressa. Stanilla on runsaasti upeita ravintoloita ja kahviloita sekä monipuolista ja jännittävää yöelämää. Pariisissa on erityinen tunnelma, joka on pakko kokea.

Kaupunkia on helppo kiertää metrolla, suurin osa nähtävyyksistä on kävelymatkan päässä metroasemasta. Koska kaupunki on suhteellisen pieni pinnalle, voit tehdä kuten pariisilaiset, kävellä paikasta toiseen.

Monet matkustavat Pariisin Disneylandiin, joka on noin 30 km kaupungin ulkopuolella. Voit matkustaa helposti junalla. Disneyland on sekä lapsille että aikuisille tarkoitettu kokemus.

Pariisissa on kolme suurta lentokenttää, Beauvais (BVA), joka sijaitsee noin 85 km päässä keskustasta, BVA:sta on busseja ja takseja. Charles de Gaullen (CDG) ja kaupungin keskustan välillä on noin 23 km ja lentobussi kestää noin 45-60 minuuttia. Orly (ORY) on noin 14 km päässä keskustasta, ja sieltä se kulkee bussilla, junalla ja taksilla keskustaan.

Etsi matkoja Pariisille

Sää ja ilmasto

Pariisi keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 7°C 2°C
Helmikuu 8°C 3°C
Maaliskuu 12°C 5°C
Huhtikuu 15°C 7°C
Toukokuu 19°C 10°C
Kesäkuu 22°C 13°C
Heinäkuu 24°C 16°C
Elokuu 25°C 15°C
Syyskuu 21°C 12°C
Lokakuu 16°C 9°C
Marraskuu 10°C 5°C
Joulukuu 8°C 4°C

Sääennuste kohteelle Pariisi:

Lento + hotelli

Disneyland Paris ★★ 2n €295
Montparnasse ★★ 2n €315
Paris Orly ★★★ 2n €365
Paris ★★★★ 2n €545

Etsi matkoja Pariisiille

Kartta

Paris

Kohteita tässä Pariisi

Muita kohteita tässä Ranska