Kuva San Juan

San Juan

San Juan on Puerto Ricon pääkaupunki. Tämä elinvoimainen ja monipuolinen pääkaupunki on erilaisia historiallisia nähtävyyksiä, taivaallisia rantoja, elinvoimainen kulttuuri ja rikas kulttuuriperintö. Se on hyvä kohde perheille, mutta on myös paljon vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kokea vilkkaamman elämän saarella.

Lomat kohteessa San Juan

San Juanin koko nimi voidaan kääntää "Huvudstadin kuntaan, Johannes Döparensiin" ja tämän paikan alkuperäinen siirtokunta perustettiin Espanjan siirtokunnissa vuonna 1521. Se on toiseksi vanhin kaupunki, jonka perustivat eurooppalaiset Amerikassa, Dominikaanisen kaupungin takana.

Niin rikas historia ja perintö, loma San Juan antaa sinulle mahdollisuuden tutkia joitakin kiehtovia vanhoja kohteita, joista monet ovat yhteydessä linnoitukset ja puolustukset rakennettu täällä Espanjan. Voit esimerkiksi halutessasi vierailla Fort San Felipe del Morron ja linnoituksen San Cristóbalin linnoituksen linnakkeilla, jotka yhdistävät sotilaallisen voiman arkkitehtonisiin koristeisiin Espanjan barokkityylissä. La Fortaleza on myös saaren ensimmäinen kuvernööri.

Jos kävelet kaupungin kaduilla, kohtaat lukemattomia musiikkikohtauksia, gallerioita, museoita ja ravintoloita. Sekä musiikkia että ruokaa Puerto Ricossa vaikuttavat useat lähteet, eikä loma San Juanissa olisi täydellinen ilman paikallisia ääniä ja makuja.

San Juan on suosittu urheilukohde ja kaupunki on isännöinyt kansainvälisiä urheilutapahtumia useita kertoja, kuten Pan American Games, Caribbean Games ja World Baseball Classics. Tämä perintö heijastuu suureen paikalliseen kiinnostukseen urheilua, sekä maata että vettä. San Juanin lomalla voit käyttää pyöräilyä, motocrossia ja ratsastusta tai heittää itsesi aaltoihin surffboard tai jetski. Sukellus on toinen suosittu aktiviteetti San Juanissa, suvereeni yhdistelmä kristallinkirkas vesi ja kauniit koralliriutat tarjoavat täydelliset olosuhteet urheiluun. San Juanin rannat ovat ilahduttavia nähtäväksi, ja kultainen hiekka ulottuu niin pitkälle kuin silmä voi saavuttaa.

Halpa matka San Juaniin

Laaja valikoima jännittäviä nähtävyyksiä, jotka kaikki läpäisevät ainutlaatuisen paikallisen kulttuurin; matka San Juaniin on erilainen kuin mikään muu.

Vanha San Juan (Viejo San Juan) on San Juanin historiallinen ydin. Vaikka tämä kahdeksan kertaa kymmenen neljäsosan alue on osa San Juania, se on melko maantieteellisesti ja kulttuurisesti erilainen kuin muu kaupunki. Se sijaitsee San Juanin saaren länsiosassa, jonka se jakaa Puerta de Tierran kanssa. Koska matkailukohde on suhteellisen yleinen.

Nähtävää kohteessa San Juan

San Juan National Historic Site, Castillo San Cristóbal, yksi suurimmista Espanjan linnoitukset uudessa maailmassa, Castillo San Felipe del Morro (tai El Morro) on linnoitus, jolla on vaikuttava näkymä San Juan Harbor, Fortín San Juan de la Cruz (tai El Cañuelo), joka sijaitsee Isla de Cabras ja Casa Blanca, ensimmäinen kuvernööri Puerto Rico.

Sen laaja valikoima jännittäviä nähtävyyksiä, jotka ovat kaikki kulttuurin permeed, loma Viejjo San Juan on täysin eri paikkoja olet aiemmin.

Kieli

Espanja ja englanti

Valitse

USD - USD

Paikallinen aika

GMT-5 tuntia

Etsi matkoja San Juanille

Sää ja ilmasto

San Juan keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 28°C 22°C 27°C
Helmikuu 29°C 21°C 26°C
Maaliskuu 29°C 22°C 26°C
Huhtikuu 30°C 23°C 27°C
Toukokuu 31°C 24°C 28°C
Kesäkuu 31°C 24°C 29°C
Heinäkuu 31°C 25°C 29°C
Elokuu 32°C 25°C 29°C
Syyskuu 32°C 25°C 30°C
Lokakuu 31°C 24°C 29°C
Marraskuu 30°C 23°C 29°C
Joulukuu 29°C 22°C 28°C

Sääennuste kohteelle San Juan:

Kartta

San Juan

Muut kohteet