Små vackra stränder på rad i Calas de Mallorca

Små vackra stränder på rad i Calas de Mallorca

Cales de Mallorca

Koko Mallorcan itärannikolla on tunnettu hienoista, kauniista hiekkarannoistaan, joita ympäröivät valkoiset kalliot ja rehevät mäntypuut. Calas de Mallorcalla on kolme rantaa ja se on suhteellisen uusi ja löydetty kohde.

Calas-de-mallorcan viehättävä lomakeskus (Cala d'Or). Calas de Mallorca tunnetaan parhaiten kolmesta kauniista, kauniista rannoistaan; Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petit ja Cala Antena.

Calas de Mallorcan rantoja

Cala Domingon Gransin ja Cala Domingos Petitsin rannat sijaitsevat aivan vierekkäin, ja ne erottuvat vain pienistä kallioista, joita voit helposti ylittää. Cala Antena on noin kilometrin päässä pohjoisesta. Cala Domingos Grans on kuin nimi ehdottaa suurin rantoja.

Löydät sekä auringon sängyt että viihtyisät rantabaarit, jotka myyvät sekä ruokaa että juomaa kaikilla Cala de Mallorcan rannoilla. Cala Domingos Gransissa ja Cala Antenassa voit myös vuokrata vesipyöriä. Vaikka rannat eivät ole kovinkaan pitkälle perusteltuja, se on hyvin lapsiystävällinen kohde.

Aktiviteetit ja retket kohteessa Calas de Mallorca

Calas de Mallorca on suhteellisen uusi lomakaupunki, jossa on monia pieniä ja suuria hotellikohteita. Koko perhe voi nauttia lomasta. Suurissa hotelleissa on usein runsaasti viihdeohjelmia sekä suurille että pienille.

Jos haluat ottaa tauon rantaelämästä, on paljon nähtävää ja tehtävää Calas-de-mallorcassa (Cales de Mallorca). Vuokraa auto ja löydä luonnonkaunis maisema, mennä sunnuntaimarkkinoilla Felantrix hieman kauempana maahan tai vierailla vilkas pääkaupunki Palma-stad. Jos haluat pelata golfia lomalla, kurssi on Vall d' tai vain 10 minuutin päässä. Jos haluat käydä ostoksilla, löydät hyvän valikoiman kauppoja ja ravintoloita Centro Comercial -ostoskeskuksesta.

Calas de Mallorca sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Palman lentokentältä ja siellä on bussi sekä lentokentältä että Palman kaupungista.

Etsi matkoja Cales de Mallorcalle

Sää ja ilmasto

Cales de Mallorca keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Cales de Mallorca:

Lento + hotelli

Hotel Cala Murada ★★★ 7n €495
HYB Eurocalas ★★★★ 7n €535
Sol Cala Antena ★★★ 7n €578
Club Cala Romani ★★★ 7n €585
HSM Calas Park ★★★ 7n €631
Globales America ★★★★ 7n €693
Globales Samoa ★★★ 7n €695
Sol Calas de Mallorca ★★★★ 7n €775
Aumallia ★★★★ 7n €865
Palia Maria Eugenia Hotel ★★★★ 7n €865

Etsi matkoja Calas de Mallorcaille

Kartta

Cales de Mallorca

Muut kohteet