Kuva Bodrumin alue

Bodrumin alue

Välimeren rannikko on hedelmällinen maatalousmaisema, jossa kasvatat kaiken vihanneksista eksoottisiin hedelmiin. Sininen meri kohtaa upeat rannat lämpimän auringon alla. Ja rannikolla ja hieman liukenevassa maatalousmaisemassa vuoret käyttävät vihreää mäntypuuta.

Bodrum sijaitsee tämän rannikkoalueen eteläosassa. Täältä löydät monia historiallisia nähtävyyksiä ja paikkoja, kuten "yksi maailman seitsemästä ihmeestä". Mausoleum. Bodrumille on ominaista historiallinen ilmapiiri, jota on paljon löydettävä.

Niemimaalla on paljon pienempiä kaupunkeja, jotka ovat hajallaan rannikolla. Voit helposti kulkea eri paikoissa paikallisella liikenteellä, ns. "dolmuss". Se on julkinen minibussiverkosto, joka toimii koko alueella. Lisäksi veneellä on hyvä viestintä ja lautat useille saariston pienille saarille. Voit muun muassa viedä sinut veneellä Kreikan saarelle, joka on lähellä Bodrumin niemimaata.

Bodrum on kiehtova paikka täynnä kontrasteja. Kaikki on historiallisista raunioista nykyaikaiseen elämään. Bodrum tunnetaan usein nimellä Riviera.

Etsi matkoja Bodrumin aluelle

Kohteita tässä Bodrumin alue

Muut kohteet