Kuva Condado

Condado

Kieli

espanja, englanti

Valuutta

USD - USD

Paikallinen aika

GMT - 5 tuntia

Condado on houkutteleva ja hieman "suunnittelija" kohde, joka sijaitsee vain Puerto Ricon pääkaupungista San Juanista itään. Täältä löydät upean valikoiman nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita ja joitakin parhaista rannoista Puerto Ricossa, jotka tekevät lomasta Condado täydellinen valinta perheille, pariskunnille ja muille, jotka haluavat tutustua alueeseen omalla tahdillaan.

Lomat kohteessa Condado

Jos harkitset retkiä tai päiväretkiä lomasi aikana Condadossa, huomaat nopeasti, että olet lähellä San Juanin vanhaa kaupunkia. Siirtomaa-alue on täynnä kiehtovia 1500-luvun taloja ja kirkkoja, joista monet on koristeltu Espanjan barokki ja goottilainen tyyli.

Condadon eteläpuolella löydät suositut ostosalueet Wilson Streetillä ja Aldea Streetillä, jotka molemmat ovat hämmästyttäviä paikkoja, jos etsit matkamuistoa Condadossa. Löydät myös runsaasti ravintoloita ja baareja alueella, mikä tekee siitä erinomaisen paikan, jos olet kiinnostunut kokeilemaan paikallista keittiötä - kuten niin paljon muuta Puerto Rico, ruoka yhdistää monia vaikutteita, kuten alkuperäiskansojen, Afrikkalainen, Espanja ja Pohjois-Amerikka.

Jos rannat ovat sinun juttusi, mene suoraan Atlantin rannikolle. Täältä löydät upeita rantoja hienolla, kultaisella hiekalla, joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet auringon ja kylpyyn. Lapset voivat uida turvallisesti vedessä ja löydät myös hyvän valikoiman vesiurheilua kokeillaksesi – miksi et kokeile tuulilaseja tai ohita aaltoja suihkuhiihtoon. Toinen suosittu aktiviteetti on sukellus ja Condadon ympärillä on useita sukelluskouluja, joissa voit vuokrata varusteita päiväksi tai ottaa oppitunnin tai kaksi. Erinomainen näkyvyys tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään ongelmia löytää outoja ja upeita esimerkkejä paikallisesta merielämästä.

Vaihtoehtoisesti suuntaa sisämaahan ja tutustu alueen dramaattiseen ja maisemaan. Condado Lagoon on erityisen kaunis paikka ja mukava paikka vaellukselle, pyöräilylle tai vain piknikille.

Etsi matkoja Condadolle

Sää ja ilmasto

Condado keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 28°C 20°C 27°C
Helmikuu 28°C 20°C 26°C
Maaliskuu 29°C 20°C 26°C
Huhtikuu 30°C 21°C 27°C
Toukokuu 31°C 23°C 28°C
Kesäkuu 31°C 23°C 29°C
Heinäkuu 31°C 24°C 29°C
Elokuu 31°C 24°C 29°C
Syyskuu 32°C 23°C 30°C
Lokakuu 31°C 23°C 29°C
Marraskuu 30°C 22°C 29°C
Joulukuu 29°C 21°C 28°C

Sääennuste kohteelle Condado:

Kartta

Condado

Muut kohteet