Kuva Isla Verde

Isla Verde

Isla Verde sijaitsee aivan Puerto Rican pääkaupungin San Juanin ulkopuolella, joka rajaa Rio Piedrasin ja Hato Reyn asuinalueita. Loma Isla Verdessa tarjoaa sekoitus historiallisia nähtävyyksiä ja vilkas turistikohde ilmapiiri, jossa on jotain kaikille, vaihtelevat perheistä klubihmisiin.

Hotellit kohteessa Isla Verde

Nähtävää Islassa Verde:

Yliopiston puutarhoja

Kultainen maili

Espanjalainen barokkiarkkitehtuuri

1500 kirkkoa

Moskeija

Taidegalleria

Moderni Kjöpcenter

Viihdepuistot

Isla Verde:

Paraglikaatio

Tuulivoima

Vesiskot

Dycking

Päivämatka

Isla Verdessa on paljon nähtävää ja tehtävää. Hyvä lähtökohta voi olla kaunis yliopistopuutarha, hyvin hoidettu puistomainen alue, joka on hyvä paikka rentouttavalle kävelylle tai piknikille. Löydät myös taloudellinen neljänneksen, alue nimeltä Golden Mile. Alueen arkkitehtuuri on sekä moderni että innovatiivinen, jyrkkä kontrasti siirtomaa-Espanjalaiseen muotoiluun, joka on niin suosittu lähellä vanhaa kaupunkia San Juan.

Tämä alue Puerto Ricoa pidetään usein San Juanin loma-alueella, ja se seuraa, että loma Isla Verde vie sinut lähellä joitakin maan suosituimmista turistinähtävyyksistä; massiiviset all-inclusive hotellit, lukemattomia hienoja ravintoloita, huvipuistoja ja kauniita rantoja odottaa sinua, kun varaat loman Isla Verde. Rannat ovat yhtä lähellä täydellisyyttä kuin koskaan löydät kristallinkirkas vesi ja maili hieno, kultainen hiekka. Alueella on myös runsaasti vesiurheilua, jossa on jännittäviä toimintoja, kuten paragliding, tuulilasit ja vesiskotit. Voit myös tutkia maagisia riuttoja ja kun saat sukelluslaitteen, voit ottaa ohjatun vedenalaisen kierroksen.

Kokeile paikallista keittiötä lomallasi Isla Verdessa tai vain insup yhden monista paikallisista musiikkikohtauksista. On myös valtava valikoima yökerhoja, joissa on paljon paikkoja, joihin voit mennä ja tanssia koko yön.

Jos haluat tehdä päiväretken lomasi aikana Isla Verdessa, löydät paljon vaihtoehtoja San Juanin lähipääkaupungissa; tässä ovat Espanjan barokkiarkkitehtuuri ja 1600-luvun kirkot seisovat olkapäällä moskeijoiden, taidegallerioiden ja modernien ostoskeskusten kanssa. Se on aidosti sekoitettu yhteisö, jolla on ainutlaatuinen sekoitus vaikuttajia, jotka yhdessä luovat modernin Puerto Rican kulttuurin.

Halvat lomat kohteessa Isla Verde

Isla Verden lomamatkoilla on jokaiselle jotakin ja ainutlaatuinen Puerto Rican kulttuuri tekee siitä täysin erilaisen kohteen kuin muilla. Olitpa täällä rannoilla, yökerhoissa tai Espanjan siirtomaa-arkkitehtuurissa, sinulla on muistoja elämästä.

Kieli

Espanja ja englanti

Valitse

USD - USD

Paikallinen aika

GMT - 5 tuntia

Etsi matkoja Isla Verdelle

Sää ja ilmasto

Isla Verde keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 28°C 20°C 27°C
Helmikuu 29°C 20°C 26°C
Maaliskuu 29°C 20°C 26°C
Huhtikuu 30°C 21°C 27°C
Toukokuu 31°C 23°C 28°C
Kesäkuu 31°C 23°C 29°C
Heinäkuu 31°C 24°C 29°C
Elokuu 32°C 24°C 29°C
Syyskuu 32°C 23°C 30°C
Lokakuu 31°C 23°C 29°C
Marraskuu 30°C 22°C 29°C
Joulukuu 29°C 21°C 28°C

Sääennuste kohteelle Isla Verde:

Kartta

Isla Verde

Muut kohteet