Kuva Azorit

Azorit

Lissabonin ja Pohjois-Amerikan välissä sijaitseva saariryhmä koostuu yhdeksästä maagisesta vulkaanisesta saaresta. Täällä elämä menee sopusoinnussa luonnon kanssa, ja kauniit saaret, joilla on ainutlaatuinen kasvisto, ympäröivät kiiltävä Atlantin vedet.

Azorit ovat edelleen tutkimattomia, ja matkailua säännellään tietyille kävijöille vuosittain. Kun matkustat Azoriin, se on ennen kaikkea upea luonto, luontokokemukset ja jännittävät retket. Autonvuokrausta suositellaan ja ennakkoon varattuja retkiä.

Suurin saari on Sao Miguel, pääkaupunki Ponta Delgada. Sao Miguelissa on paljon nähtävyyksiä ja kokemuksia, jotka vaihtelevat kauniista kukista valaisiin ja delfiinisafareihin. Koko saari on kuin kasvitieteellinen puutarha. Ponta Delgardalla on laaja valikoima ravintoloita ja miellyttävä valikoima musiikki-/tanssibaareja. Rannat ja luonnolliset merialueet sijaitsevat pääosin etelärannikolla, ja siellä on useita mahdollisuuksia uida kuumissa vesilähteissä.

Terceira on Azorien kolmanneksi suurin saari, ja sinne pääsee ilmalla Sao Miguelin saarelta. Täällä se on niin rehevä ja vihreä kuin muilla saariston saarilla. Kun pääset Terceiran ympäri viehättävässä ympäristössä, näet kartanon kaltaisia huviloita, kauniita taloja, hyvin hoidettuja puutarhoja.

Terceiran pääkaupunki on Angra do Heroismo, joka on kaunis ja miellyttävä. Täällä puhutaan hyvästä ruokakulttuurista ja hyvämaineisista ravintoloista. Merikylvyt ovat mahdollisia uima-altaista, ja niissä on luonnollisia ja rakennettuja merialueita. Terceiralla ei ole niin hyviä hiekkarantoja.

Etsi matkoja Azorille

Sää ja ilmasto

Azorit keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 17°C 12°C 17°C
Helmikuu 17°C 11°C 16°C
Maaliskuu 17°C 12°C 16°C
Huhtikuu 18°C 12°C 17°C
Toukokuu 20°C 13°C 18°C
Kesäkuu 22°C 15°C 20°C
Heinäkuu 24°C 17°C 22°C
Elokuu 26°C 18°C 24°C
Syyskuu 25°C 18°C 24°C
Lokakuu 22°C 16°C 22°C
Marraskuu 20°C 14°C 19°C
Joulukuu 18°C 13°C 18°C

Sääennuste kohteelle Azorit:

Kartta

Azores

Kohteita tässä Azorit

Muut kohteet