Kuva Río Grande

Río Grande

Rio Grande tunnetaan nimellä La Ciudad del Yunque (Yunquen kaupunki). Rio Granden perustivat 25. heinäkuuta 1840 veljekset Deriderio ja Quilimaco Escobar.

Rio Grande

Väestö noin 55 000

Kaupunki on nimetty sen jälkeen, kun suuri joki virtaa alueella, Río Grande.

Rio Grande sijaitsee pohjoisen rannikkolaaksossa, vain 30 minuutin päässä San Juanista. Pohjois-Las Piedras, Naguabo ja Ceiba; itään Loiza ja Canovanas ja länteen Luquillo.

Niiden joukossa on monia tunnettuja riograndeñoja: Franciso Mojica Jesus Parilla Calderon, Eugenio Guerra, José Reymundi, Ovidio de Jesus Uriguen, Enrique Calderon, Agustin Guerra, Manuel Siaca Rivera, Cecilia Arnaldi de Olmeda ja Carmen Reyes Padro.

Tekemistä ja näkemistä

Bahia Beach Plantation Golfkenttä Bahia Beach Plantation on ainoa 18-reikäinen golfkenttä San Juanin alueella, joka on yleisön ja matkailijoiden rajoittamaton uhkapeli. Layout on dramaattinen näkymät lähimetsä El Yunque, 75 hehtaarin makean veden järviä, 13 vesireikiä ja viimeiset kolme reikää kulkevat pitkin yksi Puerto Ricon kauneimmista rannoista.

Berwind Country Club. Bananin suunnitteli Bob Holoman vuonna 1960.

El Yunque Regnskog El Yunque Regnskog, jonka kokonaispinta-ala on 28 000 hehtaaria, on arviolta 240 erilaista puuta ja monia muita kasveja, kuten pieniä villiorchideja, bambupuita, jättiläisiä ja trumpettipuita. Kävelyreittejä ja lepopaikkoja on saatavilla.

Espiritu Santo River Espiritu Santo River on Puerto Ricon ainoa vaarallinen joki.

Las Picuasin ranta

Rio Grande de Loiza

Westin Rio Mar Beach Casino

Westin Rio Mar Beach, 13 tenniskenttää

Treehouse Studio. Galleriassa on omistajan värikkäitä vesivärejä, Monica Laird.

Festivaalit ja tapahtumat

  • Fiestas de Cruz - May May

  • Fiestas Patronales de Nuestra Sra. del Carmen, heinäkuu

  • Rio Grande juhlii vuosittain suojelijafestivaalia. Juhliin kuuluvat tanssit, ruoka, paraatit ja uskonnolliset prosessit.

Etsi matkoja Río Grandelle

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Río Grande:

Kartta

Río Grande

Muut kohteet