Kuva Sissi

Sissi

Kreetan koillisrannikolla noin 4,5 kilometriä Heraklionista sijaitsee Sissi. Tämä on pieni, viehättävä kalastajakylä vuoristomaiseman juurella. Ensi silmäyksellä voi tuntua siltä, että se virtaa joessa, mutta vain meren vaikutus loi tämän kauniin lahden.

Lahden toisella puolella ovat kalankulkijat ja toisella puolella on pieni kaunis ranta. Tässä on kaunis promenadi, jossa on paljon viihtyisiä taverneja ja kahviloita. Voit ruokkia ankkoja vedessä nauttien lounaasta tai illallista.

Sataman takana sijaitsee kaupungin keskusta, joka on vanhempi kaupunkivika, jossa on todellinen kreikkalainen ilmapiiri. Runsaissa kujissa on lukemattomia pieniä kauppoja, joilla on erilaisia erikoisuuksia. Kaupunki oli aikoinaan strateginen piilopaikka kapinallisille Kreetan vallankumouksen aikana.

Kaupungista voit tehdä erilaisia kävelyretkiä pitkin rannikkoa ja naapurikylää Milatos. Matkan varrella kävele kolme rantaa, jotka kaikki ovat kallioiden suojaamia.

Sississä voit kokeilla sukellusta. Sukellusklubi mainostaa kursseja sekä kokemattomille että kokemattomille sukeltajille. Tulet kokemaan rikkaan merenelävän kristallinkirkas ja sininen vesi.

Lomien aikana Sissi tekee joitakin retkiä läheisiin nähtävyyksiin, kuten St. George Selinaris luostari, oppia historia Milatos luola, vierailla perinteinen kaupunki Vrahassi, nauttia luonnonkaunis Lassithiplatån tai vierailla Spinalonga Island.

Jos haluat lisää viihdettä ja kiireistä yö- ja yöelämää, se on vain 5 km Maliaan.

Etsi matkoja Sissillä

Kartta

Muita kohteita tässä Kreeta