Antico Panada

Venetsia, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi

Tietoja hotellista

Pyhän Markuksen tori ja Pyhän Markuksen basilika sijaitsevat muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Rialton silta ja 0,2 km:n päässä kohteesta Pyhän Markuksen kellotorni. Kaikkien 50 huoneen varusteluun kuuluu LCD-televisio. Digitaalikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on osittain avoin kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja turndown-palvelu. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Pyhän Markuksen tori - 0,1 km / 0,1 mi
San Teodoro - 0,1 km / 0,1 mi
Pyhän Markuksen basilika - 0,1 km / 0,1 mi
Pyhän Markuksen kellotorni - 0,2 km / 0,1 mi
Riva degli Schiavoni - 0,2 km / 0,2 mi
Correr-museo - 0,3 km / 0,2 mi
Dogen palatsi - 0,3 km / 0,2 mi
Huokausten silta - 0,3 km / 0,2 mi
San Zaccarian kirkko - 0,4 km / 0,2 mi
Bacino San Marco - 0,4 km / 0,3 mi
San Zaccarian vesibussi - 0,4 km / 0,3 mi
Teatro stabile del Veneto Carlo Goldoni - 0,5 km / 0,3 mi
Rialton silta - 0,5 km / 0,3 mi
Casa di Marco Polon museo - 0,5 km / 0,3 mi
T Fondaco Dei Tedeschin myymälä - 0,5 km / 0,3 mi

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämän savuttoman hotellin tarjontaan kuuluvat portteripalvelut ja vaellus- ja pyöräilyreitit lähistöllä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa maksettavan veron. Tätä veroa ei peritä Venetsian asukkailta eikä alle 10 vuotta vanhoista lapsista. Muita poikkeuksia saatetaan soveltaa potilaisiin ja heidän avustajiinsa sekä henkilöihin, jotka yöpyvät kaupungissa tietystä syystä/velvollisuudesta, jos he esittävät asianmukaiset asiakirjat majoituspaikassa. 1.–31.1. välisenä aikana vero on 30 prosenttia vähemmän.
  • Kaupungin perimä vero: 1.1.–31.1. välisenä aikana 2.40 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.20 EUR per yö 10–16 vuotta vanhoilta asiakkailta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.2.–31.12. välisenä aikana 3.50 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.70 EUR per yö 10–16 vuotta vanhoilta asiakkailta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lisävuode: 100.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kansallisten tai paikallisten lakien mukaan ilmastoinnin saatavuus voi olla rajoitettua 15. lokakuuta - 15. huhtikuuta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä