Hotel Los Condes

Madrid, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Madrid-Barajasin lentoasema (MAD): 15.8 km (25 mins)

Tietoja hotellista

Hotel Los Condes sijaitsee keskustassa, joten Gran Vía -katu löytyy kivenheiton päästä ja Puerta del Sol puolestaan vain 9 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Madridin kuninkaallinen palatsi ja 0,9 km:n päässä kohteesta Plaza Mayor. Kaikkien 68 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja minibaari. Mukavuuksiin kuuluu maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) ja 22-tuumainen LED-televisio, jossa on satelliittikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Seuraavat palvelut ovat saatavissa: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 12 EUR per henkilö
  • Lemmikit: 20 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä