Electra Palace Hotel Rhodes

Ialysos, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 6.4 km (12 mins)

Tietoja hotellista

Art Deco -tyyliin kunnostettu ja sisustettu Electra Palace -hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka sijaitsevat Ialyssoksen kunnassa, 10 km:n päässä. Rodoksen kaupungista ja pääsatamasta ja 6,5 km. lentokentältä. Erilaisia kauppoja ja yöelämää on noin 1 km:n päässä. hotellilta.

Hotellissa on 24h vastaanotto, aula hisseillä, TV ja lukusali, kirjasto, lastenhoitopalvelu (lisämaksu), erilaisia ravintoloita ja baareja, internetnurkkaus (lisämaksu), kokoushuone, minimarketti, ja lahjatavarakauppa/koruja.

Lisäksi hotellissa on urheilumahdollisuudet, kuten koripallo, lentopallo, tennis ja biljardi (lisämaksu), hieronta- ja kauneushoitoja (pyynnöstä lisämaksusta), ulkouima-allas, lämmitetty ulkoporeallas, lasten uima-allas, aurinkoterassi, puutarha, allas- ja rantapyyhepalvelu, tarjoilijapalvelu, lasten leikkipaikka, lastenkerho ja pelialue RPG-peleillä sekä Nintendo-nurkkaus (lisämaksu). Se tarjoaa myös viihdeohjelmaa ja iltaviihdettä.

Worldwide Kids Company: 4 kuukautta–4 vuotta lapsia; lelut sisä- ja ulkokäyttöön; animaatio; hauskoja aktiviteetteja; erityinen ohjelma vauvoille ja imeväisille; pullonlämmittimet; sterilointilaitteet; buginen; tulee pyytää vastaanotosta. Avoinna 25.4.–31.10. päivittäin, paitsi sunnuntaina; lisämaksu.

Kids Club: 4-12-vuotiaat lapset: sisä-ulkona leikkipaikka, taide- ja askartelu, uinti ja vesiurheilu, joukkuehaasteet, jäätelöretkiä ja smoothien valmistus. Avoinna 25.4.–31.10. päivittäin paitsi sunnuntaina, maksuton.

  • Lastenkerhoissa ruoka on lisämaksullinen!

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys, TV, suora puhelinlinja, radio, minibaari (kerran saapuessa), tallelokero, teen ja kahvin valmistusvälineet, kalustettu parveke, kylpyhuone jossa Kylpyamme/suihku, kylpytakki ja tossut sekä hiustenkuivaaja.

  • *Ilmastointi toimii kesäkuusta syyskuuhun.

  • *All Inclusive -konsepti sisältää kaikki ateriat (aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat) ja ateriajuomat kuten virvoitusjuomat, olut, viini, vesi ja alkoholijuomat, kaikki paikallisia merkkejä.

Juomia tarjoillaan aamusta myöhään iltaan (noin klo 22.-24.00 asti).

Aukioloajat vaihtelevat eri hotellien välillä.

Joissakin hotelleissa myös aktiviteettiohjelma sisältyy hintaan.**

Hotellissa on oma pysäköintialue.

Osoite: Triante Beach, 851 01 Ialyssos, Rodos, Kreikka.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä