Eix Lagotel Holiday Resort

Playa de Muro, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 66.6 km (58 mins)

Tietoja hotellista

Eix Lagotel Holiday Resort sijaitsee järvenrannalla, ja Muron ranta ja Alcúdian satama 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 3,1 km:n päässä kohteesta Alcúdian ranta ja 15,1 km:n päässä kohteesta Pollensan satama. Kaikkien 251 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 50 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Palveluihin kuuluvat ilmaiset kuljetukset, joilla pääset helposti rannalle. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Käytössäsi on baari/aulabaari sekä 2 allasbaaria.

Majoituspaikka on suljettu 5. marraskuuta –
  1. huhtikuuta.

    Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

    • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
    • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.83 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.41 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
    • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 3.30 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.65 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

    Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

    • Tallelokero huoneessa: 13 EUR per viikko

    Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

    • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
    • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä