Hotel Acapulco

Lloret de Mar, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 500 m
  • Lentokenttä Barcelona–El Prat Airport (BCN): 89.3 km (1 hour 10 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Lloret de Marin turistikeskuksessa, vain 400 metrin päässä rannasta. Sen välittömässä läheisyydessä on ravintoloita, baareja, pubeja ja pääbussipysäkki. Girona, Barcelona ja Figueres ovat 40, 78 ja 80 km:n päässä.

201 savutonta huonetta sijaitsevat 6 kerroksessa ja niihin pääsee 3 hissillä. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden (ilman lisämaksua) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket ja matkamuistomyymälä, sopivat erinomaisesti ostoksille tai vain selaamiseen. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä, tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluita ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Useimmissa huoneissa on parveke tai terassi vakiona. Huoneissa on parivuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Asiakkaiden mukavuutta lisäävät majoitusyksiköt, joissa on jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Myös pyörätuolilla soveltuvia huoneita voi varata. Perhehuoneita on saatavilla lasten vanhemmille.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, kuten tennistä, golfia ja ratsastusta tai maksua vastaan pyöräilyä/maastopyöräilyä. Tarjolla on laaja valikoima urheilulajeja, kuten vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, vesihiihtoa ja snorklausta, tai maksua vastaan sukellusta. Kuntosali ja pöytätennis tai maksullinen biljardi ovat urheilu- ja vapaa-ajan vaihtoehtoja. Wellness-alueella on spa, hierontahoitoja ja solarium. Hotellissa on tarjolla useita viihdepalveluita, kuten viihdeohjelmaa, elävää musiikkia, tanssiklubi ja yökerho.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila, baari ja pubi. Ravintolassa on ilmastointi ja syöttötuolit lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Herkullinen ja monipuolinen buffet odottaa vieraita aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Dieettiaterioita, kasvisruokia ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä