Explorers Hotel at Disneyland® Paris

Disneyland Paris, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG): 40.1 km (41 mins)

Tietoja hotellista

Hotellin teemana ovat tutkimusmatkat ja merirosvot, Sir Archibald de Bacle keulakuvanaan. Yksi kohokohdista on hieno sisäuima-allas, josta osa on erotettu lastenaltaaksi ja jossa on vesiliukumäki (suljettu 18-20/9 2023 + 15-28/1 2024, sulkemisajankohtaa voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta). Hotellissa on myös 3 ravintolaa, 2 baaria, suuri leikkihuone, pelihuone ja pieni liikuntatila lapsille. Iltapäivisin klo 16-18 tarjolla on leivonnaisia ja pikkupurtavaa. Virvokkeita voi ostaa. Molempiin huvipuistoihin pääsee 10 minuutissa helposti ja ilmaiseksi hotellin bussilla. Aulassa ilmainen langaton Internet-yhteys. Tee lomastasi mukavampi varaamalla puolihoito. Se sisältää aamiaisen lisäksi päivällisen noutopöydästä juomineen (alkoholittomat) ravintola Plantationissa. Ravintola on avoinna päivällisaikaan klo 18-22. Kun varaat puolihoidon etukäteen, hinta on edullisempi kuin paikan päällä varattaessa. Charles de Gaullen ja Orlyn lentokentiltä pääsee hotelliin Magical Shuttle-sukkulabussilla. Kuljetuksen voi varata hotellivarauksen yhteydessä. Osoittessa www.magicalshuttle.com kerrotaan aikatauluista. HUOMIO: 13.11.2014 jälkeen paikallinen turistivero maksetaan suoraan hotelliin sisäänkirjoittautumisen yhteydessä kaikista 13 vuotta täyttäneistä (noin 1,1 €/hlö/yö).

Sijainti

Magny le Hongressa, Disneyland® Parisin viereisessä kunnassa.

Näin asut

Modernit huoneet. Lämmitys, kattotuuletin, kokolattiamatto, tallelokero, sat-tv, puhelin, Internet, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, kylpy/suihku ja wc.

Palvelut rakennuksessa

Vastaanotto, aamiaissali, sisäuima-allas, avoinna tammikuu- joulukuu, baari, konferenssitila, Wi-Fi, paikoitus (maksullinen).

Lisävalinta

Lastensänky varattava etukäteen, ilmainen.

Muuta

Päivittäinen siivous sisältyy. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät. Turistivero/ympäristömaksu maksetaan paikan päällä.

4 kerr., hissi.

Saapuminen

Jokainen saapumispäivä. Vastaanotto 24 t. Check in -aika: 15:00 - 24:00, huoneenluovutusaika: 11:00.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä