9 Hotel Cesari

Rooma, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Fiumicino International Airport (FCO): 32.2 km (42 mins)
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: On
  • Hissi: (päärakennuksessa)
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

9 Hotel Cesar on mukava ja viehättävä perheomistuksessa oleva hotelli, jonka sijainti on vailla vertaa. Se sijaitsee kauniissa historiallisessa 1600-luvun rakennuksessa ja hotellina se on toiminut vuodesta 1787. Sijainti ja hotelli kokonaisuudessaan henkii romantiikkaa ja harmoniaa.

Täällä voit startata päivän nauttimalla höyryävän lämpimän cappuccinon yhdellä Rooman hienoimmista kattoterasseista, syödä italialaisia herkkuja jossakin kaupungin viehättävissä kortteliravintoloissa ja jälkiruuaksi viileän ja vastustamattoman jäätelöannoksen. Hotellissa on perinteinen eteläeurooppalainen sisustus, vaaleat värit ja kauniit kattopalkit. Täällä asut tilavassa hotellihuoneessa, jonka sisustuksessa on viehättävällä tavalla yhdistetty vanhoja ja uusia yksityiskohtia. Romanttisella kattoterassilla on paljon kauniita kukkia ja viherkasveja, mukavia istuinryhmiä ja viihtyisät loungekalusteet. Iltaisin kattoterassin baarista voi tilata raikkaita drinkkejä.

9 Hotel Cesari -hotellista on hyvä lähteä tutustumaan Rooman historiaan. Kaupungissa on paljon näkemistä ja tekemistä jokaiseen makuun. Voit tutustua mahtaviin museoihin, erilaisiin monumentteihin ja tietenkin myös Rooman loputtomiin ja tasokkaisiin ostosmahdollisuuksiin. Kävelymatkan päässä hotellista ovat myös maailmankuulut nähtävyydet, kuten Fontana di Trevi, Espanjalaiset portaat sekä Pantheon.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä