Vanity Hotel Golf - Adults only

Alcúdia, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • vain aikuisille
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 63.2 km (50 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 2000

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee aivan Alcudian hienon hiekkarannan vieressä (aurinkovarjoineen ja -tuoleineen), ja se tarjoaa kätevän pääsyn alueen lukuisiin ostospaikkoihin, baareihin ja ravintoloihin, jotka ovat vain muutaman metrin päässä. Vieraat pääsevät Puerto de Alcudian vilkkaaseen keskustaan vain muutamassa minuutissa. Julkiset liikenneyhteydet sijaitsevat suoraan hotellin sisäänkäynnin edessä. Lähin klubi on 500 metrin päässä, ja golfkenttä on vain 1 km:n päässä ja tarjoaa lisäviihdettä. Lentokenttä on noin 65 km:n päässä hotellista.

Hotelli uusittiin vuonna 2021. 117 kahden hengen huonetta sijaitsevat 4 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Englantia ja saksaa puhuva henkilökunta aulan vastaanotossa on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys ja valuutanvaihtopalvelu, varmistavat mukavan oleskelun. Vieraille on tarjolla langaton internetyhteys (ilman lisämaksua). Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle (saatavuuden mukaan). Muita palveluja ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu (maksullinen), hälytyssoittopalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan). Pyöräsäilytys on myös saatavilla ilman lisämaksua.

Ilmastointi ja säädettävä keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Useimmissa majoitusyksiköissä asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Suoravalintapuhelin, taulutelevisio satelliitti-/kaapelikanavilla, herätyskello ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Tyynyvalikoima takaa mukavan oleskelun. Kylpyhuoneissa on suihku ja poreamme. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Asiakkaat voivat uida rauhassa muutaman pituuden lämmitetyssä makean veden uima-altaassa. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä (ilman lisämaksua). Käytettävissä on terassi, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on tarjolla erilaisia urheilulajeja, kuten boccea ja rantalentopalloa tai maksua vastaan pyöräilyä/maastopyöräilyä ja golfia. Vesiaerobicin tai maksua vastaan vesihiihtoa, moottoriveneajelua, melontaa, banaaniveneajelua, sukellusta ja purjelautailua on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on tarjolla monia vaihtoehtoja. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali, pöytätennis, darts, jooga ja pilates. Wellness-alue, jossa on sauna, on asiakkaiden käytettävissä. Hierontahoitoja on myös tarjolla lisämaksusta. Viihde- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluu viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia.

Ruokailutilassa on baari. Asiakkaat voivat ruokailla ravintolassa (savuton, tupakointialue, buffet ja ilmastointi). Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Mannermainen buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaaksi asiakkaat voivat tilata à la carte -ruokia. Gluteenittomia aterioita, kasvisruokia, laktoosittomia ruokia ja vegaanisia ruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös välipaloja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula. Maksua vastaan tarjolla myös alkoholittomia juomia, alkoholijuomia ja kansainvälisiä merkkejä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä