Mandarin Oriental Munich

München, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Munich Airport (MUC): 37.8 km (33 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar

Tietoja hotellista

Keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin hiljaisella sivukadulla lähellä kuuluisaa Maximilianstrassea, Mandarin Oriental, München on tyylikäs helmi, jossa yhdistyvät ajaton, hienostunut viehätys nykyaikaiseen, moderniin muotoiluun ja hienovaraisiin itämaisiin aksentteihin. Hotelli tarjoaa korkeimman tason henkilökohtaista palvelua aivan kaupungin keskustassa, ja siellä on valikoima tyylikkäitä ja tyylikkäitä ravintoloita ja baareja, mukaan lukien Matsuhisa. Münchenissä maailmankuulu kokki Nobu Matsuhisa. Hotellin elegantit ja tilavat 48 huonetta ja 25 sviittiä tarjoavat parasta kansainvälistä ylellisyyttä, ja upean kattokerroksen lisäksi niistä on näkymät vanhankaupungin viehättävään ympäristöön.

Juuri ajoissa Mandarin Oriental -kiinteistön 20-vuotisjuhlavuottaan varten hotellissa tehtiin laajin remontti, ja se on nyt julkistanut kaikki uudet huoneet ja sviitit.

Oopperatalosta yhdeksi kaupungin hienoimmista osoitteista

Vuonna 1880 rakennetusta uusrenessanssirakennuksesta tuli hotelli vuonna 1990, ja siellä oli alun perin kaupungin juhlasali, ja sitä hallinnoi Rafael Hotel Group ennen kuin Mandarin Oriental Hotel Group otti haltuunsa vuonna 2000. Mandarin Oriental Münchenissä vakiinnutti asemansa nopeasti ja edustaa nykyään yhtä parhaat osoitteet Baijerin pääkaupungissa. Samalla kun Mandarin Oriental tarjoaa legendaarista ja vaatimatonta Mandarin Oriental -palvelua, Mandarin Oriental, München tarjoaa lisäksi modernit mukavuudet, jotka takaavat mukavuuden ja mukavuuden, jota voidaan odottaa maailmanluokan ja modernilta luksushotellilta.

Elä mukavasti ja tyylikkäästi

Jokaisessa hotellin 48 huoneessa ja 25 sviitissä on hyvin organisoitu sekoitus tyylejä, värejä ja kuvioita, joissa huonekalut yhdistyvät historialliseen perintöön raikkaalla ja nykyaikaisella ilmeellä ja värimaailmalla. Taidekonsepteista voi nauttia jokaisessa huoneessa, jossa on paikallisen taiteilija Felix Rehfeldin yksittäisiä vuoristokuvia, jotka osoittavat kunnioitusta Münchenin maantieteelliselle sijainnille porttina Alpeille. Kaikkien sviittien taide sisältää vuoriston, jonka on valmistanut Royal Baijerin posliinivalmistaja Nymphenburg yksinomaan hotellia varten.

Osana huonemukavuuskonseptia kaikki kertakäyttöiset muovituotteet huoneista ja kylpyhuoneista on korvattu kestävillä vaihtoehdoilla.

Illasta ja juo Mandarin Orientalissa, Münchenissä

Kun ravintola “Matsuhisa, München” avattiin marraskuussa 2015, Mandarin Oriental, München toi kansainvälisesti tunnetun keittiömestari Nobuyuki (Nobu) Matsuhisan palkitun keittiön Müncheniin ja Saksaan. Se noudattaa samaa menestyksekästä muotoa kuin Matsuhisa Beverly Hills ja sen muut ainutlaatuiset riippuvuudet ympäri maailmaa. Pääkokki Shigeru Fujitan ruokalistalla on tarjolla Nobun kuuluisaa japanilais-perulaista ruokaa, jossa painotetaan mereneläviä. Ruokalistalla on talon omia ruokia, kuten legendaarinen Black Cod ja Yellowtail Sashimi jalapeñojen kera, sekä perinteisesti valmistettu sushi. Matsuhisa, München on avoinna päivittäin illallisaikaan.

Tilavan aula-alueen vieressä sijaitseva The Lounge on ihanteellinen pakopaikka ja kohtauspaikka hotellin vieraille. Hallitsevia värejä ovat kulta, kirkkaan vihreä ja violetti. Kahvia, iltapäiväteetä ja kansainvälisiä välipaloja on tarjolla koko päivän sesongin mukaan vaihtuvilla lounasmenuilla. Äskettäin perustettu Mandarin Cake Shop tarjoaa herkullisia kotitekoisia kakkuja ja leivonnaisia, joita on valmistanut keittiömestari Pâtissier Jana Mertens.

Kesäkuukausina erityisen suosittu Mahjong Roof Garden kahdeksannen kerroksen yläosassa tarjoaa henkeäsalpaavat 360 asteen näkymät kaupunkikuvaan ja Alpeille. Mahjong on avoinna päivittäin toukokuusta syyskuuhun.

Myöhään iltaan Ory Bar tarjoaa laajan valikoiman cocktaileja ja juomia yhdistettynä klassisten baariruokien moderneihin muunnelmiin. Laadukkaat materiaalit, runsas geometria ja avantgardistinen tunnelma, mikä johtaa edustavaan eleganssiin, onnistuu vastaamaan Münchenin Mandarin Orientalin edustavaa eleganssia.

Yksityistapahtumat @ Mandarin Oriental, München

Ensimmäisessä kerroksessa Mandarin Oriental, München tarjoaa kolme huonetta yksityistilaisuuksiin ja eksklusiivisiin kokouksiin jopa 150 hengelle. Jokaisessa tilassa on luonnonvalo, ilmastointi, nopea internetyhteys ja Wi-Fi. Asiakkaat voivat valita eri keittiöiden välillä, mikä tekee Mandarin Orientalin, Münchenin juhlatarjouksesta erityisen ja ainutlaatuisen. Tarjolla on japanilais-perulaista Matsuhisa-ruokaa sekä klassisia kansainvälisiä ruokia. Hotellin tapahtumatarjous voidaan yhdistää lounaaseen, illalliseen tai cocktailtilaisuuksiin jossakin uusista tiloissa, kuten Matsuhisassa, Münchenissä tai The Terracessa. Kaikkien julkisten tilojen kunnostuksen yhteydessä huoneet saivat omaleimaisen uuden ilmeen, mukaan lukien modernit huonekalut ja ylelliset tapetit.

Pysy aktiivisena matkustaessasi

Hotellin tyylikkäästi suunniteltu kunto- ja wellness-keskus (150m2) sijaitsee hotellin pohjakerroksessa. Kuntokeskuksessa on laaja valikoima huippuluokan laitteita TechnoGymilta ja Kinesis Wall. Personal trainer on varattavissa henkilökohtaisesta pyynnöstä conciergen kautta. Wellness-alueella on höyrysauna ja suomalainen sauna.

München tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet intohimoisille lenkkeilijöille suositussa Englischer Garten -puistossa tai Isar-joen varrella. Sopivat reitit saa kysymällä hotellin conciergelta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä