Pylea Beach Hotel

Ialysos, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 5.1 km (11 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee vain 25 metrin päässä Ialyssoksen rannalta ja tarjoaa vierailleen ihanteellisen tukikohdan mukavalle, rentouttavalle lomalle lämpimän Välimeren auringon alla kaukana kaupungin tungosta rannoilta. Rodoksen kaupunki on 10 km:n päässä ja lentokentälle 5 km.

Vieraat ovat lämpimästi tervetulleita aulan vastaanottoon. Saatavilla on 50 huonetta. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan). Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi (maksullinen). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on myös allasbaari. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, voivat nauttia tenniksestä ja ratsastuksesta. Pyöräily/maastopyöräily on myös saatavilla lisämaksusta. Tarjolla on useita urheilulajeja, kuten vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, melontaa ja sukellusta. Lisämaksusta asiakkaat voivat nauttia vesihiihdosta, vesihiihdosta, meloamisesta, banaaniveneajelusta ja melonnasta. Hotellin sijainti on ihanteellinen erityisesti hiihtäjille. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali, pöytätennis, biljardi ja darts. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa. Kasino tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Aamiainen, lounas tai illallinen voi varata. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös lasten aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä