Nehô Suites Cannes Croisette

Cannes, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Nice Airport (NCE): 29.2 km (36 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Cannesin keskustassa, vain 100 metrin päässä La Croisette ja Rue d'Antibes. Hotellin lähellä on ravintoloita, baareja ja klubeja sekä hiekkaranta ja kauppoja. Nizza on noin 40 km:n päässä ja Nizzan Côte d'Azurin lentoasema noin 35 km:n päässä.

Hotellissa on hissi ja 114 huonetta. Vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään vastaanoton asiakkaita kellon ympäri. Sisään- ja uloskirjautuminen on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Hotellin mukavuuksiin kuuluvat vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Täysin varustetussa minikeittiössä on jääkaappi, minijääkaappi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin, astianpesukone ja uuni. Siellä on myös pesukone ja silitysvälineet. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, stereot ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit, joissa on suihku ja kylpyamme. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue ja miellyttävästi lämmitetty vesi takaavat mukavan uimisen. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Aktiiviset asiakkaat voivat nauttia golfista. Asiakkaat voivat nauttia sisäaktiviteeteista, kuten biljardista. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki, hierontahoitoja ja solarium.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä