Hotel Apis

Krakova, Puola Lippu - Puola

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Lentokenttä John Paul II International Airport Kraków–Balice (KRK): 15.9 km (23 mins)

Tietoja hotellista

Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja jääkaappi. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä