Hotel Jupiter

Amsterdam, Alankomaat Lippu - Alankomaat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Schipholin kansainvälinen lentoasema (AMS): 13.9 km (20 mins)

Tietoja hotellista

CheckIn:14.00. Checkout:11.00

Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Lemmikkieläimet kielletty Tuloaika alkaa kello 14.00 Lähtöaika on kello 11.00

Hyvä tietää ennen lähtöä Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat Tähän hotelliin ei saa tuoda lemmikkieläimiä, ei edes palveluseläimiä. Maksut Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Buffetaamiainen: noin 12.50 EUR per henkilö Omatoiminen pysäköinti: 32.50 EUR per päivä Pysäköintimaksu läheisellä parkkipaikalla: EUR 40 per day Vauvansänky: 5.0 EUR per yö Majoitusliikkeessä tehdyistä luottokorttimaksuista saatetaan periä lisämaksu. Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua. Pakolliset maksut ja verot Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: 6.422 prosentin paikallisvero Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä, tai valitsemastasi huoneesta.

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikekohtaisesti. Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus ja luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta. Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Ryhmävarauksiin (yli 8 huonetta samassa majoitusliikkeessä/samoina päivinä) saattaa päteä erityiset peruutusehdot tai -lisämaksut. Lisäkäytäntöjä ja -maksuja voidaan soveltaa, jos varaus tehdään useammalle kuin 8 asiakkaalle. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen varausvahvistuksessa olevilla yhteystiedoilla.

Kaikkien 20 huoneen varusteluun kuuluu LED-TVt. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä.

Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Buffetaamiainen: noin 12.50 EUR per henkilö Omatoiminen pysäköinti: 32.50 EUR per päivä Pysäköintimaksu läheisellä parkkipaikalla: EUR 40 per day Vauvansänky: 5.0 EUR per yö Majoitusliikkeessä tehdyistä luottokorttimaksuista saatetaan periä lisämaksu. Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua.

Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: 6.422 prosentin paikallisvero Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä, tai valitsemastasi huoneesta.

Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat Tähän hotelliin ei saa tuoda lemmikkieläimiä, ei edes palveluseläimiä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä