C Mauritius

Belle Mare, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 46.5 km (1 hour 3 mins)
  • Uima-allas: 3 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 7,6 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

C Mauritius sijaitsee kauniilla paikalla rannalla. Hotellin sisustuksessa on otettu huomioon jokainen pienikin yksityiskohta, ja niin sisä- kuin ulkotiloissa ovat kaunis ympäristö ja paikallinen kulttuuri harmoniassa keskenään. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen itärannikolla, jossa sinulla on hyvät edellytykset viettää aktiivista ja inspiroivaa lomaa, jolla keskitytään huolettomaan oleiluun. Jotta lomastasi tulee erittäin vaivaton ja helppo, All Inclusive sisältyy hintaan.

Hotellissa on hyvä valikoima erilaisia baareja ja ravintoloita, ja hotellin buffetravintolassa voit aloittaa päivän monipuolisella aamiaisella, samalla nauttien kauniista ympäristöstä. Buffetravintolassa tarjoillaan joka ilta myös runsas buffetillallinen, jonka teema vaihtelee joka ilta. Jos haluat syödä päivällä jotain kevyempää, rantabaarissa on tarjolla virkistäviä juomia ja maukkaita, yksinkertaisempia ruokia. Hotellin yhdistetyssä kahvilassa/kaupassa on myös saatavilla syötävää ja juotavaaa. Iltapäivisin tarjolla on Afternoon Tea, johon sisältyy pannukakkuja, jäätelöä ja muita herkkuja. Jos kaipaat jotain juotavaa parvekkeella tai terassilla ollessasi, minibaarin juomat ovat käytettävissäsi.

C Mauritius -hotellissa voit viettää aktiivista lomaa sekä maalla että merellä. Kokeile purjelautailua Intian valtamerellä, testaa tasapainoasi SUP-laudalla tai lähde tutustumaan ympäristöön kajakilla. Jos haluat tutustua vedenalaiseen elämään, voit lainata snorklausvälineitä. Jos mieluumin pysyt kuivalla maalla, voit pelata padelia, tennistä ja rantalentopalloa tai osallistua ryhmäliikuntatunneille ja treenata kuntosalilla. Jos haluat ottaa rennommin, voit rentoutua joogatunnilla tai varata hemmotteluhoidon hotellin hienolla spa-osastolla. Hotellin muoremmille vieraille järjestetään hauskoja leikkejä ja kilpailuja.

Asut valoisassa, modernissa huoneessa, jonka sisustuksessa on luonnon elementtejä ja korostusväreinä on käytetty turkoosia ja sinistä, jotka sopivat kauniisti yhteen Intian valtameren kanssa. Jos haluat tutustua Mauritiukseen paremmin, suosittelemme veneretkeä Ile aux Cerfsiin tai Grand River South East Cascadeen.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä