SALT of Palmar

Belle Mare, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 47.5 km (1 hour 4 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 12 km
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola
  • Minimarket

Tietoja hotellista

SALT of Palmar on värikäs hotelli, joka sijaitsee kauniissa ja trendikkäässä ympäristössä. Hotellli sopii erinomaisesti aikuisille, jotka haluavat viettää paljasjalkalomaa rannalla kauniilla Mauritiuksen saarella. Täällä keskitytään ainoastaan rentoutumiseen, hyvään ruokaan ja luonnonkauniisiin elämyksiin.

SALT of Palmarin ravintolassa tarjoillaan paikallisia, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Täällä saat kokeilla paikallisia makuja sekä Lähi-idän ja Välimeren alueen keittiön mausteisia herkkuja. Janon yllättäessä hotellin rantabaarista voi tilata maukkaan cocktailin, jota siemaillessa voit nauttia hiekasta varpaittesi välissä tai ihailla kattobaarista avautuvia näkymiä merelle päin. SALT of Palmarin omassa leipomossa leivotaan joka aamu herkullista leipää, kahvi jauhetaan itse ja tuoreet hedelmät paloitellaan valmiiksi, jotta voit aloitaa päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos haluat treenata lomallasi, hotellissa on kuntosali, tai voit halutessasi osallistua erilaisille joogatunneille. Voit myös lähteä merelle kokeilemaan jotain tarjolla olevista vesiaktiviteeteista. Jos mieluummin pysyttelet kuivalla maalla, voit osallistua lentopallo- tai rantajalkapallo-otteluun. Hotellin spa-osastolla voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla tai jollakin hyvää tekevällä käsittelyllä. Täällä voit myös nauttia suolahuoneen tai Hydro Loungen rauhasta.

SALT of Palmarissa otetaan tietoisesti huomioon kestävä kehitys ja ympäristöasiat. Hotellissa ei esimerkiksi käytetä lainkaan kertakäyttöisiä muovituotteita, ruokahävikistä pyritään pääsemään eroon ja kaikkien aterioiden raaka-aineet ruotetaan paikallisesti. Hotelli on asentanut vesiasemia, joissa saaren oma vesi suodatetaan juomakelpoiseksi. Kaikki vieraat saavat hotelliin saavuttuaan uudelleentäytettävän vesipullon, jota käytetään koko oleskelun ajan.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä