Xheko Imperial Hotel

Tirana, Albania Lippu - Albania

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema (TIA): 20.3 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Tiranan rauhallisessa nurkassa, lähellä valtion ja yksityisiä instituutioita. Arkeologinen museo on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

17 huonetta, mukaan lukien sviittejä, huoneistoja, 9 yhden hengen huonetta ja 6 kahden hengen huonetta, sijaitsevat 5 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Saatavilla on vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, ja niissä on parivuode tai king-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Lisämukavuuksiin kuuluu tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaiden miellyttävästi lämmitetty vesi takaa mukavan uinnin. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Kuntosali on täydellinen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna ja hierontahoitoja. Iltaohjelmaan kuuluu elävää musiikkia.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Ilmastoidussa, savuttomassa ravintolassa asiakkaat odottavat useita erikoisuuksia. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ateriapalveluita. Voit varata aamiaisen, puolihoidon ja täysihoidon. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla asiakkaat voivat valita à la carte -menun ja kiinteän menun välillä. Illallisvaihtoehtoja ovat buffet, à la carte ja kiinteä menu. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä