La Laguna Gran Hotel

San Cristóbal de La Laguna, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Teneriffan eteläinen lentoasema (TFS): 64.3 km (46 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden (ilman lisämaksua) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä, TV-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Puhelin, taulutelevisio satelliittikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on tupakointihuoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Terassilla on mukavat aurinkotuolit. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa pyöräily-/maastopyöräilyä. Vesiurheilun ystäville tarjotaan purjelautailua. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali, callisthenics ja aerobic. Wellness-alueella on spa, kauneussalonki ja hierontahoitoja. Viihde- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat tanssiklubi ja yökerho.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja täysihoito. Aamiaisen lisäksi hotelli tarjoaa myös lounaan ja illallisen à la carte.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä