Cordial Mogan Solaz

La Playa de Mogán, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 600 m
  • Etäisyys keskustaan: 100 m
  • Internet in rooms
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 600
  • DistanceToCenter: 100

Tietoja hotellista

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.

Codial Mogan Solazissa majoitut moderneissa ja mukavasti sisustetuissa huoneistoissa, joista löytyy pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Kaikissa huoneistoissa on jacuzzi ulkotilassa.

Vieraat ovat tervetulleita käyttämään naapurihotelli Cordial Mogan Playan palveluita. Täältä löytyy kaksi allasaluetta, joissa altaat on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi (talvisin). Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Allasalueella on myös jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit,- varjot ja allaspyyhkeet. Naapurihotellissa on myös useita ravintoloita ja vastaanotto.

Cordial Mogan Solaz koostuu kahdesta rakennuksesta. Kaksikerroksinen kolmio sijaitsee Cordial Mogan Playan yhteydessä. Kaksioihin mentäessä kuljetaan portaita pitkin sekä ylitetään tie.Kolmioissa on yhteinen terassi jacuzzilla. Maksuton wifi koko hotellissa.

Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, jossa on pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metriä Puerto de Móganin kauniiseen satamaan, jossa on viihtyisiä ravintoloita, kahviloita ja elintarvikekauppa. Lähellä bussipysäkki. Autotalli vuokra-autoja varten. Huomioithan, että vastaanotto (sisään/uloskirjautuminen), ravintolat ja altaat ovat naapurihotelli Cordial Mogan Playassa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä