Seaclub Alcudia Mediterranean Resort

Alcúdia, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 63.7 km (52 mins)
  • Uima-allas: 4 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 500 m
  • Paikallinen keskusta: 300 m
  • Baari: 4 kpl
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 5
  • Lollo och Bernie

Tietoja hotellista

Tervetuloa suosittuun Family Garden -hotelli Seaclub Alcudia Mediterranean Resortiin! Hotelli on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat asua keskeisellä paikalla Alcudiassa ja tavata lomansa aikana myös suositut maskottimme, Lollon & Bernien. Hotelli koostuu useammasta kaksikerroksisesta rakennuksesta ja ihanan viheralueen keskellä on useita allasalueita, joista jokainen löytää oman suosikkialtaansa. Jos mieluummin pulahdat suolaiseen meriveteen, Alcudian hienolle hiekkarannalle on vain 500 metriä hotellista. Alcudiassa on laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja, jotka sopivat koko perheelle. Myös viehättävä vanha kaupunginosa on vierailemisen arvoinen.

Seaclub Alcudia Mediterranean Resortissa on buffetravintola, jossa sekä lapset että aikuiset voivat itse koota mielensä annoksen aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Aterioitten välillä hotellin kolmessa allasbaarissa on tarjolla yksinkertaisia ruokia ja snackseja. Lisäksi hotellissa on loungebaari, josta voit tilata raikkaita juomia. Halutessasi lomailla vieläkin mukavammin suosittelemme, että varaat Holiday Inclusiven, jolloin alle 12-vuotiaat lapset aterioivat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Jos haluat viettää aktiivista lomaa, hotellissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja kaikenikäisille. Lapset viihtyvät parhaiten Lollo & Bernie Clubissa yhdessä maskottiemme kanssa. Nuorille on tarjolla hauskoja aktiviteetteja sekä kuivalla maalla että vedessä. Hotellissa järjestetään myös aktiviteetteja, joihin koko perhe voi osallistua yhdessä.

Jos haluat kuntoilla myös lomasi aikana, hotellin vieressä on kuntosali ja keskikesällä hotellissa järjestetään myös ryhmäliikuntatunteja, kuten vesijumppaa ja joogaa. Kun haluat lähteä tutustumaan lähiympäristöön, voit vuokrata polkupyörän hotellista. Alcudian ympäristössä on monia hyviä pyöräilyreittejä.

Seaclub Alcudia Mediterranean Resort on Family Garden 13.4. – 10.10.2024. Silloin myös Lollo & Bernie ovat tavattavissa hotellissa ja tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja, joissa on mukana skandinaavisia kieliä puhuvaa henkilökuntaa. Muina aikoina hotellin kansainvälinen lastenkerho on avoinna.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä