Hotel LIVVO Valle Taurito

Taurito, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 52.5 km (36 mins)

Tietoja hotellista

Paradise Valle Taurito sijaitsee meren rannalla, ja Lago Taurito -vesipuisto sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Playa del Cura 8 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. Palmitos Park sijaitsee 29,5 kilometrin ja Playa de Amadoresin ranta 7,8 kilometrin päässä tästä 4 tähden hotellista.

Tämä hotelli toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät hotellin ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan periä erillinen maksu. Paradise Valle Taurito tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Buffetaamiainen kuuluu hintaan.

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: yökerho, maksullinen vesipuisto, ulkotenniskentät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa maksullinen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihuone.

Sisäänkirjautuminen klo 14:00. Sisäänkirjautumisikä vähintään 18 vuotta. Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikekohtaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus ja luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Tässä hotellissa ei ole pysäköintimahdollisuutta. .

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä